Un secret bine păstrat: cum să economiseşti sute de Lei

Ramnicu Valcea - 10 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, Retail, Internet

Mii de consumatori economisesc zi de zi cumpărând printr-un concept nou in România.

Cum functionează? Gandiţi-vă că este nevoie sa reînnoiţi asigurarea maşinii. În loc să achizitionaţi poliţa direct, puteţi să vă logaţi pe Cashtiga.ro unde veţi găsi multipli asiguratori care oferă reduceri substanţiale la poliţa dvs. Să zicem că asiguratorul oferă şi cashback in valoare de 7%, iar poliţa costă 100 de lei. Asta inseamnă că folosind site-ul aţi economisit 7 lei în urma unei achiziţii pe care aţi fi facut-o oricum.

E simplu de folosit

E simplu de folosit

 Acesta este momentul perfect pentru lansarea conceptului de cashback in România. Metoda este inovativă şi se adresează tuturor celor ce vor să economisească fără a trebui sa-şi schimbe radical stilul de viaţă. 

Livia Nestianu - Head of Marketing

 

Puţini ştiu că unele site-uri de shopping online primesc un comision in urma oricărei vânzări pe care o generează. Cashtiga.ro ofera acest procentaj persoanei care a facut comanda. Banii acumulaţi în cont pot fi retraşi în contul de Paypal sau cel bancar dupa ce se depăşeşte o sumă minimă, necesară retragerii.

 

Numărul membrilor cashtiga.ro creşte şi asta pentru ca site-ul ofera pe lângă cashback, multiple modalitati de economisire precum şi metode îmbunătăţite de a vizualiza economiile făcute în timp real. Membrii au acces la oferte zilnice, vouchere şi reduceri exclusive. Astfel pot cumpăra la preţuri mult reduse, în unele cazuri, pâna la 80%, urmând a primi bani înapoi după finalizarea comenzii.

 

Cashtiga.ro aduce brandurile internaţionale mai aproape de români. Având acelaşi principiu la bază, multe branduri de renume oferă livrare in România sau servicii aplicabile şi la noi, precum cele de travel.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cashtiga/un-secret-bine-pastrat-cum-sa-economisesti-sute-de-lei