Ziua Soluţiilor Advantech în România

BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Tehnologie

CASON ROMÂNIA îşi continuă extinderea domeniului de activitate prin inaugurarea noului departament de Calculatoare Industriale. Această etapă vine după dezvoltarea Departamentului de Laborator de la începutul anului şi ajută astfel la consolidarea poziţiei pe piaţă.

Ziua Soluţiilor Advantech în România

Advantech este o companie ce pune accentul pe inovarea, dezvoltarea şi producerea soluţiilor IT industriale oferind suport pentru diverse domenii cum ar fi: automatizarea clădirilor, comunicaţii şi networking, monitorizarea şi controlul mediului şi al utilităţilor, automate pentru jocuri de noroc, automatizarea maşinilor industriale, tehnică de calcul pentru domeniul medical, generarea şi managementul energiei, transport inteligent, tehnică de calcul pentru vehicule.

În acest fel, CASON devine Advantech Channel Partner şi pentru România, furnizând soluţii şi produse IT industriale. Odată cu lansarea acestor produse pe piaţa din România, la Hotelul Marriott din Bucureşti va avea loc conferinţa ”Advantech Solution Day” la care vor vorbi despre Advantech:
Wenyu Lai - e-Platform Sales Manager, Europa de Est şi
WenYuan Niu - Advantech Co. Ltd. European Product Sales Manager.

Pentru a participa la conferinţă „Advantech Solution Day” sau pentru a afla mai multe detalii despre produsele Advantech în Romania, contactaţi-ne la office@cason.ro.

Despre CASON România

Fondată în 1983, compania Advantech este liderul mondial în furnizarea de produse şi servicii ePlatform. Advantech oferă suport logistic, hardware şi software pentru integratorii de sisteme punând la dispoziţie soluţiile sale: Embedded & Applied Computing, Network Aplication Platforms, Industrial Computing şi eAutomation.

CASON România este filiala din România a CASON Engineering Plc. - Ungaria, ce are ca principal obiect de activitate sistemele industriale de comunicaţie la distanţă si este prezenta in: Franta, Ungaria, Japonia, Romania, Singapore, Spania, Taiwan, Thailanda, Rusia, Ucraina, UK.

CASON România
Str.Dr. Grigore Romniceanu, nr. 3 C
Sector 5, Bucureşti
Tel: +40 21 411 31 61
Fax: +40 21 411 31 62

dragos.nicolae@cason.ro