Succesul la un click distanta!

Locul desfasurarii: Orange concept store Calea Victoriei 41

Organizator: Castel Media Group

Succesul la un click distanta!

Compania ActorStart aduce fata in fata producatorii si actorii intr-o dezbatere non conformista despre drumul spre succes. O scena deschisa despre problemele de casting dar si un dialog productiv intre acestia si producatorii din domeniu.

ActorStart.ro reprezinta un instrument de casting cu totul inedit pentru piata de profil din Romania. Lansat in 2007 portalul reuneste azi peste 400 de profile disponibile online, transformandu-se rapid in prietenul virtual la care poti apela cu incredere.

Evenimentul va avea loc luni, 30 noiembrie, ora 19, la Orange concept store ( Calea Victoriei, nr 41) si reuneste actori de renume si producatori, intr-o dezbatere libera despre casting, teatru si cinematografie.

Seara va fi marcata de prezenta actorilor indragiti precum Mircea Albulescu, Manuela Harabor, Dan Puric, George Mihaita, Silviu Binis etc., expozitie foto si tombola cu premii.

” Prin ActorStrat.ro esti la un click distanta de rolul vietii tale iar producatorul este la un click distanta de personajul cautat. ActorStart.ro pune fata in fata talentul cu cel ce are nevoie de el” Daniel Faluvegi, manager Actor Start.


Raluca Mitoi
tel : 0213114521 ; fax : 0213182773 ; mobil : 0726755153

Despre CASTEL MEDIA GROUP SRL

Daniel Faluvegi are o experienta de peste 20 de ani in arta fotografiei reusind pe parcursul timpului sa socheze si sa surprinda. Cu un background influentat de universul captivant al fashion-lui international, s-a jucat de-a lungul anilor cu lumini si umbre, reusind sa arate publicului expresii si atitudini inedite.

De aceasta data artistul aduce in prim plan Actorul, al carui chip sta sub semnul versatilitatii. Expozitia descopera omul din spatele Actorului. Si astfel efectul creat prin fotografiile alb-negru s-a dovedit surprinzator chiar si pentru actorii fotografiati.

Reactiile lor le puteti vedea in cadrul evenimentului ActorStart Café Night, unde sunteti invitati sa va alaturati tuturor celor care iubesc Actorul si fotografia.

Participare: Intrare libera