Poze Castigatori Gpec

 • GPeC 2015 - De 10 ani, cel mai important eveniment de E-Commerce din Romania

  Poza: A inceput GPeC 2015, editia de 10 ani!

 • Andrei Radu - CEO & Founder GPeC

  Poza: GPeC 2019 la start: magazinele online se pot înscrie în Competiția GPeC, iar GPeC SUMMIT „se joacă” pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București

 • www.gps-auto.ro a devenit ”Magazin atestat GpeC”

  Poza: www.gps-auto.ro a devenit ”Magazin atestat GpeC”

 • TeamDeals

  Poza: Concluziile TeamDeals Marketplace dupa Gpec 2018

 • Andrei Radu CEO & Founder GPeC

  Poza: 95 de magazine online participă în Competiția GPeC 2018

 • Trada.ro a fost premiata in cadrul Festivitatii de Decernare a Premiilor GPeC 2020

  Poza: Premiantii GPeC 2020 utilizeaza SeniorERP

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul castigatori gpec.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la castigatori gpec. Pozele pe tema castigatori gpec cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul castigatori gpec, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la castigatori gpec, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la castigatori gpec.