Poze Castigatori

 • ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013

  Poza: ROMANIAN TOP HITS Music Awards, editia VII a, 2 zile, 50 artisti, 18 castigatori

 • CASTIGATORI LA MECANICUL ANULUI 2015!

  Poza: CASTIGATORI LA MECANICUL ANULUI 2015!

 • Fundatia Vodafone Romania anunta voluntarii castigatori pentru programul „Voluntar de Profesie”

  Poza: Fundatia Vodafone Romania anunta voluntarii castigatori pentru programul „Voluntar de Profesie”

 • Companii importante ofera stagii de practica studentilor castigatori la Romanian PR Award 2006

  Poza: Companii importante ofera stagii de practica studentilor castigatori la Romanian PR Award 2006

 • ASIROM SI TELESHOP 24 ANUNTA VALIDAREA PRIMILOR CASTIGATORI DIN CADRUL CAMPANIEI 'ASIROM RCA 2006 - CELE MAI BUNE PREMII'

  Poza: ASIROM SI TELESHOP 24 ANUNTA VALIDAREA PRIMILOR CASTIGATORI DIN CADRUL CAMPANIEI 'ASIROM RCA 2006 - CELE MAI BUNE PREMII'

 • Peste 3500 de elevi, castigatori in cea de-a patra editie a campaniei ,,Baterel si Lumea Non-E”

  Poza: Peste 3500 de elevi, castigatori in cea de-a patra editie a campaniei ,,Baterel si Lumea Non-E”

 • Site-ul Librariilor Humanitas se afla printre marii castigatori ai Galei Premiilor eCommerce 2009, sigurul eveniment din Romania dedicat exclusiv comertului electronic.

  Poza: Site-ul Librariilor Humanitas se afla printre marii castigatori ai Galei Premiilor eCommerce 2009, sigurul eveniment din Romania dedicat exclusiv comertului electronic.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul castigatori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la castigatori. Pozele pe tema castigatori cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul castigatori, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la castigatori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la castigatori.