Catalactica    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Catalactica

 • Catalactica

  Bucuresti - 14 March 2011

  Comunicat de SCUTARU STRATEGIC CONSULTING

  ... Catalactica – filiala Teleorman inaugurează Centrul de Promovare a Economiei Sociale din cadrul proiectului “PROACTIV- de la marginal la incluziv”, proiect cofinanţat din Fondul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: catalactica , economie sociala

  Vezi toate comunicatele de presa despre Catalactica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Catalactica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Catalactica. Informatiile despre Catalactica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Catalactica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Catalactica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.