Angajatori de TOP

Locul desfasurarii: Timisoara

Organizator: Catalyst Recruitment Solutions

Angajatori de TOP

Cel mai apreciat Targ de cariera isi redeschide portile!

Timisoara, 4-5 aprilie

Angajatori de TOP se pregateste din nou sa puna fata in fata cele mai mari companii si cei mai buni tineri profesionisti! 60 dintre cele mai cunoscute companii romanesti si multinationale vor fi prezente la Timisoara, in 4 si 5 aprilie 2008 pentru a recruta cei mai buni tineri profesionisti din toate domeniile.

'Vor fi oferite peste 1,000 de joburi, iar numarul de vizitatori asteptat este de peste 5,000. Evenimentul se desfasoara vineri si sambata, tocmai pentru a le oferi cat mai multor tineri care sunt ocupati in timpul saptamanii sansa de a ajunge la intalnirea cu unii dintre cei mai doriti angajatori, care nu sunt prezenti la niciun alt eveniment de gen. Asteptam si vizitatori din Oradea, Arad si Lugoj; multe oferte sunt si pentru aceasta zona' - Mihai Cima, Catalyst Solutions.

In urma editiei din octombrie 2007, companiile au angajat aproximativ 400 de tineri profesionisti, dintre care 28 pe posturi de conducere, aproximativ 280 tineri cu experienta si in jur de 100 fara experienta. Targul ofera posibilitatea dezvoltarii unei cariere atat la nivel national, cat si la nivel international.

“Pot sa spun acum ca ma bucur ca am participat la acest Targ de Cariera. Au trecut doua luni si in acest interval, dintre CV-urile primite la stand avem aproximativ 20 de noi colegi in cadrul companiei. Anul acesta am participat la cel putin cinci astfel de evenimente si concretizarea in numar de angajari a fost cu mult mai mica.”Cosmin Chiriac, Staffing Manager SEE Alcatel Lucent Romania

Pentru ca un tanar profesionist stie ca succesul se obtine doar prin munca si dezvoltare personala, Angajatori de TOP are o sectiune speciala, destinata dezvoltarii personale si profesionale. Training-uri, workshop-uri, cursuri de limbi straine, MBA, mastere toate vin in intampinarea nevoilor unor tineri preocupati de viitoarea lor cariera. Cum deja s-au obisnuit, tinerii vor primi si consultanta personalizata pe CV in cadrul programului CV Clinic.

Prezentarile de companie vor oferi tinerilor oportunitatea de a intra in contact direct cu factorii de decizie ai celor mai mari firme. De asemenea, companiile vor putea contura o perspectiva noua asupra a ceea ce inseamna o cariera de succes si cum se poate creea.

Tinerii profesionisti interesati sa beneficieze de acest eveniment, sunt asteptati vineri, 4 aprilie si sambata, 5 aprilie la Centrul Regional de Afaceri, vis a vis de sala Olimpia. Mai multe informatii se pot obtine pe platforma online a evenimentului www.hipo.ro


Cristina Putan
Catalyst Recruitment Solutions
0745.453.245

Participare: Intrare libera