Angajatori de TOP - Cel mai mare targ de cariera

Locul desfasurarii: Sala Palatului, Bucuresti

Organizator: Catalyst Solutions

Angajatori de TOP - Cel mai mare targ de cariera

Angajatori de TOP – editia a-2 -a este organizat de Catalyst Solutions in zilele de 13 şi 14 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti.

• Peste 100 de companii lider in domeniul lor de activitate si-au anuntat participarea cu peste 2 000 de oferte de angajare
• Adresat studentilor in ani terminali si tinerilor profesionisti care aspira la o cariera de succes

Targul de cariera Angajatori de TOP pune accentul pe calitatea companiilor participante si totodata a joburilor care se prezinta. Companiile participante sunt lideri de piata in domeniul lor de activitate, cu o strategie clara de viitor, o cota de piata semnificativa, programe de pregatire pentru angajati si pachete salariale competitive. Firme mari precum Heineken, Oracle, Adobe, Deloitte, Romtelecom, BRD Groupe Societe Generale, Genpact, Cosmote, ZAPP, Dacia Groupe Renault, Raiffeisen Bank, Romstal Group, Accenture, TMF, HP, Pfizer, IBM, Credit Europe Bank, Coca-Cola HBC, UPC, Vodafone vor fi prezente cu standuri la eveniment. Multe dintre companiile participante sunt prezente in exclusivitate la targul de cariera Angajatori de TOP.

“Un concept inovator la aceasta editie a Angajatori de TOP este CV Clinic, care va permite candidatilor prezenti la eveniment sa primeasca feed-back personalizat pe CV-ul lor de la Career Experts (singura firma specializata in career coaching din Romania). Practic, candidatii vor spune coach-ului pe ce pozitii vor sa aplice si vor primi pe loc note pe CV, precum si sugestii de imbunatatire a puterii de vanzare a acestuia, astfel incat sa creasca considerabil sansele de invitare la interviu. Conceptul s-a bucurat de un succes enorm in trecut, drept pentru care am considerat extinderea lui pe toata perioada evenimentului.”, spune Cristian Hossu, Manager proiect.

Fiecare zi a evenimentului se incheie cu cate un workshop de cariera:
- Brand U – Lectii Personale de Credibilitate” sustinut de Human Invest companie de training si consultanta in dezvoltare organizationala
- 7 Mituri care iti pot tine pe loc cariera sustinut de Career Experts

Mai multe detalii sunt disponibile pe platforma online a evenimentului: http://www.hipo.ro/


Cristian Hossu
Project Manager
021 318 55 77

Despre CATALYST SOLUTIONS SRL

­­­­Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum: www.hipo.ro, Angajatori de TOP, DevTalks, DevCon, DevHacks, Top Talents România, Studiul Cei mai doriți angajatori.

Participare: Intrare libera