Angajatori de TOP Iasi

Locul desfasurarii: Sala Polivalenta Iasi

Organizator: Catalyst Solutions

Angajatori de TOP Iasi

Catalyst Recruitment Solutions organizeaza pe 24 si 25 octombrie la Sala Polivelanta din Iasi prima editie din Moldova a celui mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti, Angajatori de TOP. Timp de doua zile, 60 de companii de top din Romania ofera 1000 de joburi studentilor si tinerilor profesionisti cu pana la 7 ani de experienta.

5.000 de tineri cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani sunt asteptati la prima editie Angajatori de TOP Iasi. Pentru acestia, 60 de companii de top, multinationale, nationale sau foarte mari pe plan local, ofera peste 1.000 de joburi in domeniile IT&C, inginerie, consultanta, financiar-bancar, FMCG, vanzari, retail sau limbi straine. Majoritatea ofertelor de munca sunt din Iasi si din zonele invecinate, dar, pe langa acestea, exista si un numar de posturi disponibile in alte zone din tara, precum Bucuresti, Muntenia sau Banat.

„Avand experienta organizarii a sase editii de Angajatori de TOP in Bucuresti si Timisoara pana acum, am observat interesul crescut al marilor angajatori din Romania pentru tinerii din Iasi, datorita numarului mare de tineri bine pregatiti si cu potential, care sunt gata sa performeze intr-o serie larga de domenii profesionale.” spune Sebastian Mahu, Project Manager Angajatori de TOP Iasi.

Punctele de interes ale targului sunt:

• Oferta extrem de diversa a angajatorilor – peste 1,000 de locuri de munca deschise in aceasta toamna in cele mai dinamice domenii; joburile pot fi gasite pe site-ul evenimentului, www.hipo.ro, dar si la standurile de prezentare din timpul evenimentului.

• 60 de standuri, unde vizitatorii pot discuta cu manageri si consultanti de resurse umane ai unor companii de top din Romania despre ofertele de munca disponibile si despre cum isi pot gasi un loc in echipa lor.

• 13 seminare de cariera, sustinute de companii de top de la nivel national sau de pe plan local, in care participantii pot afla mai multe informatii despre domeniile in care activeaza companiile respective si care sunt oportunitatile de cariera existente.

• CV Clinic – un serviciu de feedback pe CV oferit gratuit de catre consultantii Catalyst Recruitment vizitatorilor targului.

• 3 workshop-uri tematice, de interes pentru tinerii pasionati de ceea ce sa intampla nou pe piata fortei de munca.
Acestea sunt: „Studiile in strainatate. Mituri si realitati.”, sustinut de Alexandru Ghita, presedinte Educativa, organizatorii Romanian International University Fair, „Diversitatea si respectarea drepturilor angajatului la locul de munca”, workshop ce face parte din Campania „Pentru diversitate. Impotriva discriminarii.” initiata de Comisia Europeana si „Piata muncii evolueaza. Tu?” sustinut de Iulia Rindasu consultant Edurom.

Angajatori de TOP va avea loc la Sala Polivalenta din Iasi si va fi deschis vineri, 23 octombrie, intre orele 10:00 si 18:00 si sambata, 24 octombrie, intre orele 10:00 si 17:00. Intrarea este gratuita.Nicoleta Anton
PR Manager
Catalyst Recruitment Solutions
021 318 55 77

Despre CATALYST SOLUTIONS SRL

In Catalyst, dezvoltam solutii pentru identificarea si selectia tinerilor cu potentialul si experienta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top.
In aproape 3 ani, am dezvoltat si implementat cu succes peste 80 de proiecte de consultanta care au implicat dezvoltarea de mesaje si strategii de promovare pentru identificarea si atragerea de candidati valorosi, atat pentru profiluri de absolventi dar si pentru tineri cu experienta de pana la 7 ani.
Solutiile pe care le propunem sunt masurabile, eficiente din punct de vedere al costurilor si fundamentate pe date statistice legate de perceptia si asteptarile pe care tinerii le au fata de angajatori.
Cele mai importante proiecte nationale: Angajatori de TOP [cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti din Romania], Studiul Ce isi doresc tinerii profesionisti, Top Talents Romania [proiect care identifica si premiaza la nivel national tineri cu rezultate remarcabile], www.hipo.ro [portal de cariera dedicat tinerilor profesionisti pe care pot fi gasite oportunitatile curente din cele mai importante companii din Romania].

Participare: Intrare libera