Companii multinationale vin sa intalnesca tineri pasionati de Vanzari si Marketing

BUCURESTI - 9 aprilie 2019

Comunicat tip General in HR

Catalyst Solutions anunta organizarea evenimentului Sales & Marketing Boot Camp. Pe 16 aprilie, la Impact Hub Bucuresti are loc editia cu numarul 4. Evenimentul este organizat in fiecare an si se adreseaza studentilor si absolventilor pasionati de marketing si vanzari. Editia din acest an reuneste companii care au planuri de recrutare pentru programele lor de internship, trainee sau pentru job-urile entry-level: ADP Romania, Veeam Software, Coca-Cola HBC Romania, Bosch Romania si L'Oreal Romania.

smbc

smbc

Participarea la Sales & Marketing Boot Camp este gratuita, insa, aplicantii trec printr-un proces de selectie ce presupune evaluarea CV-ului, iar pentru a primi o invitatie la eveniment, trebuie sa indeplineasca cel putin una dintre urmatoarele conditii:

- Sunt studenti, masteranzi, proaspat absolventi ai unei facultati cu profil economic sau au  maxim 2 ani de experienta in Vanzari sau Marketing;

- Au obtinut rezultate academice remarcabile in timpul anilor de studiu;

- S-au implicat in activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe de internship sau management trainee;

- S-au bucurat de o experienta internationala, prin intermediul unor programe sau studii;

- Sunt interesati de unul dintre cele doua domenii: Vanzari sau Marketing.

In ziua evenimentului, pe 16 aprilie, participantii vor participa la activitati create special, workshop-uri si conferinte care le vor raspunde la intrebari precum:

- Care sunt trendurile in cele doua domenii si cum poate arata cariera mea in Vanzari sau Marketing?

- Ce competente definesc un profesionist in Vanzari si Marketing?

- Cum sa aplic aspectele teoretice in jobul de zi cu zi?

- Care sunt oportunitatile de cariera oferite de companiile participante?

 

Cateva dintre temele de discutie propuse de companii sunt: „The must have skills of the future Sales and Marketer Talent”, “The right way to use the modern mix: Sales and Marketing”, “Social & Digital selling tips for accelerated growth” Participantii au posibilitatea sa interactioneze cu reprezentantii companiilor prezente: ADP Romania, Veeam Software, Coca-Cola HBC Romania, Bosch Romania si L'Oreal Romania.

 

Cei care vor sa participe la Sales & Marketing Boot Camp se pot inscrie pana pe 11 aprilie aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/118673. Mai multe detalii cu privire la agenda evenimentului, pot fi accesate la sectiunea evenimentului, pe www.hipo.ro  

Despre Catalyst Solutions SRL

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 13 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :
• www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;
• Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti, Timisoara si online, pe www.hipo.ro;
• DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data;
• Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;
• Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.