London Stock Exchange România se alătură luptei împotriva crizei provocate de Coronavirus (COVID-19)

BUCURESTI - 8 aprilie 2020

Comunicat tip General in #CSRcovid19

 LSEG România va dona 65.000 Euro pentru a susține lupta locală împotriva Coronavirus (COVID-19)
 LSEG România sprijină trei cauze care au nevoie de ajutor în prezent

.

.

Astăzi, 08 aprilie 2020, London Stock Exchange Group România anunță că își continuă angajamentul față de comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Prin intermediul Fundației LSEG, LSEG România va dona 30.000 Euro pentru a ajuta Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” să cumpere o parte din echipamentul medical necesar.

LSEG Romania va redirecționa 15.000 euro către „Hospice Casa Speranței” pentru îngrijiri paliative pentru adulți și copii și pentru a continua eforturile în lupta cu Coronavirus.

Cu ajutorul angajaților locali, LSEG va dona aproximativ 20.000 de euro pentru a cumpăra produse de igienizare și consumabile medicale pentru spitale și centre de ambulanță din București, Arad și Bacău.

De asemenea, Fundația „Ajungem Mari” va primi ajutor cu produse și măști medicale pentru centrele de plasament în care sunt îngrijiți copiii. Fundația „Ajungem Mari” este partenerul caritabil LSEG încă din 2019.

 

„În această perioadă dificilă pentru omenire, LSEG România înțelege mai mult ca oricând că trebuie să fie aproape de oamenii din România, în special față de cei care luptă în prima linie împotriva crizei și pentru cei care sunt afectați. Suntem încrezători că vom depăși această criză prin solidaritate, disciplină și speranță”, Andreea Stănescu, General Manager, LSEG România.

Despre London Stock Exchange Group:

London Stock Exchange Group este o companie cu o vasta experienta internationala, eterogena, ce sta la baza comunitatii financiare mondiale, oferind servicii de infrastructura hardware, dar si software pietelor de capital. In mai 2018, am stabilit centrul R&D din Bucuresti ca fiind unul de excelenta, de cercetare si dezvoltare (R&D) unde lucram cu tehnologii de varf. Hub-ul local iti ofera oportunitatea de a lucra cu echipe globale si de a te implica direct in designul si implementarea de proiecte inovatoare. Iti poti incepe cariera sustinut de programe de training personalizate si te vei implica in proiecte pentru dezvoltarea skill-urilor, prin colaborarea cu profesionisti si experti in domenii de interes, prin implicarea directa in programe de CSR sau prin colaborarea cu ONG-uri. Suntem mandri sa ne luam angajamentul de a asigura o cultura prietenoasa, bazata pe diversitate si incluziune, ce are la centru inovatia si creativitatea.

 

Mai multe informații despre London Stock Exchange Group pot fi găsite pe www.lseg.com.

Despre Catalyst Solutions SRL

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 13 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:
• www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
• Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara;
• DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, cloud computing și big data;
• Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
• Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.