Maine incepe cea de-a doua editie a evenimentului Career Innovation Week

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip General in HR

Saptamana aceasta, 13-16 Noiembrie 2012, la Hotel Caro, are loc a doua editie a proiectului Career Innovation Week. Evenimentul are scopul sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare personala pe masura potentialului lor.

Maine incepe cea de-a doua editie a evenimentului Career Innovation Week

In perioada dedicata inscrierilor 2500 de studenti, proaspat absolventi si masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala s-au inscris pe site-ul www.hipo.ro. Dintre acestia in urma evaluarii aplicatilor, 200 de tineri vor participa la evenimentul Career Innovation Week.

In cele 4 zile ale evenimentului tinerii selectati vor avea acces la workshop-uri si studii de caz si vor putea sa discute cu reprezentantii unora dintre cele mai bine cotate companii de pe piata, din domeniile:

Finance&Banking – Marti, 13 noiembrie Sales&Marketing - Miercuri, 14 noiembrie IT&Telecom – Joi, 15 noiembrie Research & Engineering- Vineri, 16 noiembrie

Printre companiile participante la aceasta editie a evenimentului se numara: BRD Groupe Société Générale, Philip Morris, Cegeka, Endava, IBM, Contact Singapore, BCR, Zentiva, Orange, JTI, Propaganda, British American Tobacco Shared Services Europe, ProCredit Bank.

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteti accesa site-ul www.hipo.ro

Career Innovation Week este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Consulting Days.

Evenimentul este sustinut de partenerii media: Cariere, 24FUN, 9am, Metropotam, PlayTech.ro, Start UB, ISIC.ro, Wall-street, Comunicatedepresa.ro, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, BankingNews.ro, Markmedia.ro, BestResource si Educativa.

Despre Catalyst Solutions SRL

Career Innovation Week este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: targul de cariera Angajatori de TOP, publicatiile anuale Ghidul Angajatorilor si portalul de cariera www.hipo.ro