Pe 30-31 martie va avea loc targul de cariera Angajatori de TOP

BUCURESTI - 22 februarie 2012

Comunicat tip General in HR

Bucuresti, 22 februarie 2012
Peste 15.000 de profesionisti, studenti si masteranzi care doresc sa-si dezvolte o cariera in domenii precum IT&C, outsourcing, financiar-bancar, FMCG, inginerie si retail au ocazia de a cunoaste cele mai importante companii din Romania in zilele de 30-31 martie la cea de-a 12-a editie Angajatori de TOP. Companiile care doresc sa participe la Angajatori de TOP se pot inscrie pana la data de 15 martie 2012, contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro

De-a lungul celor 6 ani, Angajatori de TOP a demonstrat ca este cel mai important eveniment dedicat profesionistilor si proaspat absolventilor in cautarea de oportunitati de cariera. In cadrul fiecarei editii au participat pana la 100 dintre cele mai importante companii din Romania, companii care de fiecare data au venit in intampinarea tinerilor cu o oferta variata de joburi.

“Diversitatea oportunitatilor de cariera, numarului companiilor participante, al seminariilor si prezentarilor de companii, definesc evenimentul Angajatori de TOP ca fiind un moment important pentru piata de resurse umane. Cu fiecare editie, targul de cariera concentreaza un procent semnificativ din oferta locurilor de munca si reflecta evolutia pietei muncii” a declarat Adrian Stanescu, Project manager Angajatori de TOP.

Evenimentul reprezinta o metoda de recrutare cu un grad ridicat de acuratete in decizia de angajare a candidatiilor. In functie de numarul companiilor confirmate pentru fiecare industrie, cu cele mai mari planuri de recrutare in aceasta primavara sunt angajatorii din: IT, outsourcing, FMCG, consultanta, inginerie, banking, telecom si retail. 

"Angajatori de TOP ramane cel mai important targ de cariera pe piata romaneasca de resurse umane. Evenimentul reprezinta pentru angajatori oportunitatea de a gasi cei mai buni candidati si pentru candidati ocazia de a intalni angajatorul potrivit. Generali Romania a participat pentru prima data la un astfel de eveniment si putem spune ca a fost extrem de benefic, mai ales atunci cand vine vorba de construirea unui brand de angajator. Asteptam cu nerabdare sa participam la urmatoarea editie Angajatori de TOP!” a declarat Lusiana Cornei, Recruitment Specialist, Generali Romania.

Anamaria Saniuta, HR Generalist in cadrul companiei Ixia: „Angajatori de TOP este un eveniment important in eforturile noastre de promovare. Interactiunea dintre candidati si companie este extrem de utila si ne permite sa oferim direct argumentele care ne diferentiaza de ceilalti participanti. Aceasta este, de asemenea, o modalitate eficienta de a recruta candidati, iar targul din toamna trecuta fost un real succes din acest punct de vedere.”

Pana la data de 15 martie 2012 companiile care doresc sa participe la Angajatori de TOP se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro, iar incepand cu 5 martie lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment vor fi disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP.

Despre Catalyst Solutions SRL

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: programul "Consulting Days", proiectul "Top Talents Romania”, publicatiile anuale "Ghidul Angajatorilor” si portalul de cariera www.hipo.ro