Peste 1500 de participanti sunt asteptati la editia aniversara numarul 5 a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca

BUCURESTI - 24 aprilie 2019

Comunicat tip General in IT&C

DevTalks, cea mai mare expo-conferinta dedicata developerilor si pasionatilor de tehnologie din Romania, revine in Cluj-Napoca cu editia aniversara numarul 5, pe 16 mai, la Cluj Innovation Park, CREIC.
DevTalks este un eveniment de traditie pentru comunitatea IT din Cluj-Napoca, prima editie fiind organizata in anul 2015. Obiectivul evenimentului este de a contribui la dezvoltarea unei comunitatii IT in Romania si crearea contextului potrivit pentru a facilita interactiunea si dezvoltarea industriei pe plan local.

devtalks2

devtalks2

DevTalks s-a remarcat atat prin temele tehnice abordate de catre specialisti de renume din domeniu, cat si prin zonele dedicate companiilor si startup-urilor, testarii celor mai noi gadget-uri si interactiunii dintre participanti.

Ultimele 4 editii DevTalks au adus impreuna peste 2 500 de developeri, antreprenori, investitori si companii din industrie ghidati de acelasi scop comun – participarea la un eveniment dedicat pasionatilor de IT si dezvoltarea unei comunitati puternice. 

„Din feedback-ul primit de la participanti, in topul motivelor pentru care acestia vin la DevTalks se afla elementele de noutate organizate in jurul agendei tehnice care le ofera posibilitatea de a fi la curent cu ultimele tendinte si noutati din domeniul IT. In plus, identificarea unor resurse cheie care le sunt utile in dezvoltarea profesionala, dar si oportunitatea de a afla mai multe noutati de la speakerii locali si internationali, alaturi de interactiunea cu o comunitate puternica pasionata de tehnologie sunt cateva dintre experientele definitiorii pentru participantii la DevTalks” a declarat Andreea Balaci, Project Manager DevTalks Romania.

Pe 16 mai, la Cluj Innovation Park (CREIC), DevTalks marcheaza editia aniversara cu numarul 5 unde sunt asteptati peste 1500 de participanti care impartasesc o pasiune comuna, industria IT. Scenele de anul acesta vor aduce in prim plan noi prezentari si subiecte de discutie despre cele mai actuale tehnologii si trenduri din industria IT. Cele 7 conferinte pregatite pentru aceasta editie sunt Emerging Tech, DevOps, Web & Mobile, Datafication, Java, Automotive si Product Management. In plus, la eveniment sunt asteptati peste 60 de speakeri atat din Romania, cat si din Europa.

La aceasta editie, evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este realizat cu sprijinul partenerilor: MHP – A Porsche Company – Main Partner, Metro Systems – Java Stage Partner, Accesa – DevOps Stage Partner, UiPath – Product Management Stage Partner, Softvision – Web & Mobile Stage Partner, Gold Partners – EY si Cyber Smart Defence, Silver Partners – Telenav, SDL si OSF Global Service.

Mai multe detalii si informatii despre accesul la eveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro/cluj/ sau la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions SRL

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 13 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :
• www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;
• Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti, Timisoara si online, pe www.hipo.ro;
• DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data;
• Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;
• Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.