Peste 230 de programe de Internship&Trainee in luna februarie pe Hipo.ro

BUCURESTI - 12 februarie 2019

Comunicat tip General in HR

Internship&Trainee Marathon, primul proiect national care isi propune sa promoveze programele de internship si trainee catre studentii si absolventii din toate centrele universitare din Romania, revine cu o noua editie in perioada februarie – mai 2019.In prezent, pe site-ul de cariera Hipo.ro sunt active 237 programe de internship, trainee, graduates si stagii de practica special gandite pentru studentii, proaspat absolventii si tinerii ce isi doresc sa puna in practica informatiile dobandite in timpul facultatii.

int

Oportunitatile de cariera pentru tineri sunt oferite de companii renumite, cum ar fi: Ubisoft Romania, KPMG Romania, HEINEKEN Romania, Bosch Romania, Groupe Renault Romania, L'Oreal Romania, A.T. Kearney, EY Romania, Raiffeisen Bank, McDonald's in Romania, Mazars Consulting, Henkel Romania, Bosch Service Solutions, Continental.

Proiectul este sustinut de o parte dintre cele mai importante universitati din marile centre universitare din Romania, printre care: Bucuresti, Bacau, Constanta, Galati, Cluj-Napoca, Pitesti, Targu-Mures si Timisoara. De asemenea, printre sustinatorii proiectului se numara si asociatii studentesti din Iasi si din Alba-Iulia.

Anul trecut, proiectul s-a bucurat de peste 51,465 de vizite pe sectiune. Pe parcursul editiei din anul 2018, tinerii s-au bucurat de peste 1200 de programe de internship, trainee, graduates si stagii de practica in domenii variate precum: IT, Marketing, Vanzari, Juridic, Productie, Resurse Umane, Contabilitate, Administrativ, Inginerie, Productie, Achizitii si Logistica, etc .Printre companiile care au ales sa se alature proiectului anul trecut se numara: Cofco International, E.ON Romania, HeidelbergCement Romania, Jacobs Douwe Egberts, JTI Romania, Philip Morris International, ING Romania si Vodafone Romania.

Internship&Trainee Marathon 2019 poate fi accesat de catre orice candidat care detine un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Acestia vor gasi in perioada februarie – mai 2019 programe de internship si trainee la nivel national disponibile in cadrul companiilor ce s-au inscris in Marathon si nu numai.

Din ce in ce mai multi angajatori din marile orase, si nu numai, au inceput sa dezvolte oportunitati si programe special gandite sa raspunda nevoilor tinerilor studenti si absolventi. Companiile care au deschise astfel de programe si doresc sa se implice in dezvoltarea profesionala a tinerilor, ne pot contacta la adresa de e-mail: angajatori@catalyst.ro

Despre Catalyst Solutions SRL

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 11 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum:
• www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;
• Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti si Timisoara;
• DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data;
• Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;
• Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.