Planuri importante de recrutare si 3800 de vizitatori la cel mai mare targ de cariera din Banat

Timisoara - 29 martie 2018

Comunicat tip General in HR

Pe 16-17 martie la Centrul Regional de Afaceri, a avut loc Angajatori de TOP Timisoara, cel mai mare eveniment de cariera din Banat. Editia cu numarul 12 a reunit 70 de companii si peste 3000 de oportunitati de cariera, aproximativ 3800 de vizitatori si 25 workshopuri si conferinte.

adt timisoara

adt timisoara

La capitolul joburi, editia aceasta Angajatori de TOP Timisoara le-a oferit candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera. Cei 3800 de vizitatori au avut ocazia sa aplice la joburi in departamente precum: IT, Telecom, Inginerie, Achizitii-Logistica-Aprovizionare, Controlul calitatii, Contabilitate-Finante, Design, BPO&Customer Support, Logistica si Transporturi, Productie, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari. In ceea ce priveste nivelul de experienta, 20% dintre joburi au fost adresate candidatilor cu peste 3 ani experienta, 37% persoanelor cu 1-3 ani experienta, 32% au fost joburi pentru candidatii entry-level, iar 12% au fost pozitii in cadrul programelor de internship.

Ce spun cativa dintre Angajatorii de TOP de la Timisoara?

“Participarea la Angajatori de TOP Timisoara a fost una benefica pentru compania noastra intrucat am avut ocazia sa interactionam cu persoane interesate de oportunitatile pe care le oferim si sa ne promovam brandul de angajator“-  Popa Anca, Employer Branding Specialist, EY Romania.

“Planuim sa ne marim echipa Contitech din Timisoara atat cu pozitii din productie, cat si pe partea de inginerie. Doritorii ne pot contacta direct la sediul nostru din Freidorf sau pot aplica online la joburile de interes pentru ei” - Anda Iovanescu, HR Recruiter, Contitech.

“Dupa evenimentul Angajatori de TOP Timisoara dorim sa angajam un numar cat mai mare de persoane pentru a ocupa posturile vacante (peste 30 de posturi disponibile)” - Stanea Diana, Training Manager, Toluna Romania.

“Am avut placerea de a interactiona cu multi studenti si persoane cu cunostinte tehnice pe care ii asteptam cu drag in echipa Coca-Cola HBC Romania” - Ene Bianca, HR Trainee, Coca-Cola HBC Romania.

Ce spun vizitatorii targului de joburi Angajatori de TOP Timisoara?

“Angajatori de TOP este evenimentul unde indiferent de experienta, poti sa-ti gasesti un job. Eu am o experienta de lucru de peste 5 ani si am gasit cateva joburi care mi s-ar potrivi. Astept sa ma vad cu companiile pentru urmatoarea etapa a procesului de selectie” - Gabriela, participant Angajatori de TOP Timisoara. 

 “In cadrul evenimentului Angajatori de TOP Timisoara am gasit o serie de internship-uri in inginerie la care am aplicat si sper ca macar una din aplicarile mele sa se converteasca intr-un internship in perioada urmatoare” - Daniel, participant Angajatori de TOP Timisoara.

Pe langa oportunitatile de cariera, in cadrul Angajatori de TOP Timisoara, participantii au avut posibilitatea sa participe la  sesiuni de dezvoltare profesionala si personala, conferinte si workshopuri. In cadrul evenimentului au fost abordate o varietate de subiecte, de la cele de orientare in cariera, workshopuri dedicate domeniului ingineriei si conferinte adresate profesionistilor din IT&C. Speakeri internationali, specialisti din cadrul companiilor, traineri, manageri de departamente sau chiar CEO au impartasit din experienta lor in cele 25 workshopuri si conferinte. Cateva dintre companiile care au sustinut workshopuri sau conferinte, pe 16-17 martie la C.R.A.F.T au fost: Continental, BeeSpeed, Frigoglass, Autoliv, Microsoft, Azur, Visma Software, Flex, Coca-Cola HBC Romania, Adient, Nokia, etc.

CV-urile celor care au fost prezenti pe 16-17 martie la C.R.A.F.T vor fi analizate de specialistii in recrutare, iar daca se potrivesc cu cerintele joburilor, candidatii vor fi chemati la un prim interviu.   

Mai multe detalii despre urmatoarele evenimente Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions SRL

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 11 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :
• www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;
• Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti si Timisoara;
• DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data ;
• Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;
• Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.