Finance Recruitment Day a dat startul la înscrieri! Un eveniment cu o tradiție de 13 ani

BUCURESTI - 14 februarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in HR

Evenimentul Finance Recruitment Day, un proiect marca Hipo, revine anul acesta pe 9 martie, la Institutul Bancar Român, București. În urma ediției din 2023, 55% dintre participanți și-au găsit un loc de muncă. Anul acesta, sunt așteptați 200 de tineri pasionați de domeniul financiar care, de-a lungul timpului, și-au fructificat acest interes prin participarea activă la diverse activități de învățare și dezvoltare.

FRD

FRD

Aflat la cea de-a XIII-a ediție, Finance Recruitment Day este singurul eveniment de carieră din România dedicat tinerilor și proaspăt absolvenților care își doresc o carieră în domeniul financiar (finanțe, audit, contabilitate, taxe, consultanţă, drept și multe altele). În ceea ce privește criteriile de selecție, cei 200 de participanți vor fi aleși în funcție de implicarea lor în programe de internship, voluntariat, proiecte, cursuri și alte activități din sfera financiară.

 

La eveniment vor avea loc sesiuni de tip Speed Interviews în care tinerii vor putea susține scurte interviuri cu reprezentanții companiilor participante la Finance Recruitment Day. Ei vor avea acces exclusiv la o selecție de oportunități de carieră, precum: stagii de practică, internship-uri, joburi entry-level, programe de management trainee, etc. În urma ediției din 2023, 55% dintre participanți și-au găsit un job fie la o companie participantă la Finance Recruitmnet Day, fie la alte companii din domeniu.

 

La Finance Recruitment Day, tinerii vor avea oportunitatea de a interacționa cu reprezentanții companiilor prezente și de a construi conexiuni în domeniul lor de interes prin intermediul sesiunilor de keynote, discuțiilor de tip panel și workshop-urilor interactive. În cadrul acestor activități vor fi abordate diverse teme de discuție, precum: Going the extra mile - certifications & courses you need to jumpstart your accounting career, The perfect candidate - Top skills to make it big in finance, Building a Scalable Finance Career. Toate aceste informații valoroase îi vor ajuta să dobândească sau să-și dezvolte abilitățile necesare în domeniul financiar și, prin urmare, îi vor aduce mai aproape de jobul mult dorit.

 

,,Prin organizarea evenimentului Finance Recruitment Day încercăm să creem un spațiu în care tinerii pot face networking, să contribuim la construirea unei comunități pasionate și implicate. Prin acest spatiu comun de interacțiune cu companiile participante, construim o punte de legătură dintre tineri și companii de renume din România și nu numai. Finance Recruitment Day a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea unei nevoi pe care tinerii o au, aceea de a fi informați despre oportunitățile existente pe piața muncii, în domeniul financiar, și de conectare cu alți tineri cu pasiuni similare.” - Ana-Maria Gușe, Project Manager Finance Recruitment Day

Câteva dintre companiile care vor fi prezente la eveniment sunt: BAT Romania - Main Partner, Allianz Services, BCR, EY Romania, Societe Generale Global Solution Centre, SLB, Mazars, Deloitte RADC, ACCA și Molson Coors GBS.

 

Participarea la Finance Recruitment Day este gratuită. Persoanele interesate se pot înscrie până pe 5 martie accesând Hipo.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions/finance-recruitment-day-a-dat-startul-la-inscrieri-un-eveniment-cu-o-traditie-de-13-ani