Catedra

Definitie Catedra

Veriga structurala de baza din cadrul unei institutii de invatamant superior care cuprinde un anumit numar de cadre didactice si in cadrul careia se desfasoara activitatea didactiica, metodica si de cercetare stiintifica a personalului in domeniul uneia sau al mai multor discipline inrudite.Catedra este condusa de un sef de catedra.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Catedra? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Catedra.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Catedra. Definitiile termenilor despre Catedra cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Catedra, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Catedra.