Cause Related Marketing

Definitie Cause Related Marketing

Parteneriatul dintre o companie sau un brand si o cauza sau o actiune caritabila, in care fondurile caritabile depind financiar de vanzarea anumitor produse.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cause Related Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cause Related Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cause Related Marketing. Definitiile termenilor despre Cause Related Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cause Related Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cause Related Marketing.