Program de audit şi certificare pentru site-urile de reduceri: DailyDealMonitor.ro

BUCURESTI - 28 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Tehnologie

CautaReduceri.ro lansează astăzi DailyDealMonitor, singurul serviciu de audit şi certificare a site-urilor de reduceri din România, menit să ofere clienţilor încrederea că ofertele cumpărate sunt reale şi că datele lor financiare sunt în siguranţă.

Program de audit şi certificare pentru site-urile de reduceri: DailyDealMonitor.ro

Site-urile certificate de DailyDealMonitor (DDM) au:

- oferte reale, verificate zilnic de operatorii DDM

- un sistem de plată de încredere unde datele financiare ale clienților sunt procesate în siguranță, de către un procesator de plăţi certificat

- cel puţin 6 luni vechime pe piaţa reducerilor de grup

- încasări lunare suficient de mari pentru a acoperi eventuale fraude ale comercianţilor

- un grad ridicat de calitate tehnică, măsurat printr-un algoritm ce ia în calcul mai mulți factori precum fluiditatea procesului de comandă, trimiterea voucherelor prin email sau alerte înainte de expirarea acestora

- servicii eficiente de asistenţă clienţi, inclusiv o politică de rambursare corectă

În ultimele 6 luni, numărul site-urilor de reduceri a crescut foarte rapid, ajungându-se la zeci de site-uri active într-o oarecare formă şi multe altele anunţându-şi lansarea în curând. Astfel, creşte riscul de fraudă şi scade nivelul mediu de calitate a serviciilor pe care aceste site-uri ar trebui să le ofere. Misiunea DailyDealMonitor este să impună un standard de calitate și securitate care să protejeze cumpărătorii.

Ce părere au site-urile de cumpărături colective?

Mihai Seceleanu, CEO Kuponiada: "Considerăm că este un pas înainte pentru piața de group-buying, barierele mici de intrare pentru orice nou jucător lăsând posibilitatea apariției fraudelor și a lipsei de customer support adecvat. Astfel, sistemul de audit implementat de CautaReduceri.ro prin DailyDealMonitor crește gradul de încredere atât al comercianților cât și cumpărătorilor, asigurând mai multă transparență și siguranță în procesul decizional."

Roberto Lazarov, CEO Fundeal: "DailyDealMonitor abordează un aspect esențial pentru cumpărăturile online: încrederea clienților si seriozitatea siteurilor de reduceri. În acest sens ne bucură inițiativa CautaReduceri.ro de a impune un standard - la care să adere toți jucătorii serioși din piață și de unde poți cumpăra cu încredere, având garanția că vei primi serviciile sau produsele plătite, sau chiar banii înapoi dacă serviciile nu sunt conform cu oferta, și că datele tale financiare sunt în siguranță. Este un pas important în maturizarea pieței."

Luciana Zamfirescu, CEO TopDeals: "TopDeals.ro alocă o atenție deosebită asupra calității ofertelor publicate pe site, iar DailyDealMonitor va certifica acest lucru. Calitatea serviciilor oferite de comercianți și atenția specială de care beneficiază Clientul TopDeals atunci când se prestează serviciul sunt punctele forte ale TopDeals și care vor fi certificate de acest sistem de audit."