CautCeas.ro da startul Campaniei Black Friday 2014!

Constanta - 6 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Retail, Internet

Magazinul online CautCeas.ro a pregatit pentru iubitorii de ceasuri originale de lux o surpriza de proportii: Campania Black Friday 2014, o adevarata sarbatoare a reducerilor substantiale si a conditiilor extrem de avantajoase de a face cumparaturi online.
A devenit deja o traditie ca, la sfarsitul lunii noiembrie, magazinele sa ia parte la evenimentul global Black Friday, un adevarat "festin" al ofertelor speciale de care mii de oameni profita din plin inainte de sarbatorile de iarna. CautCeas.ro nu isi dezamageste clientii si ii invita cu mic, cu mare, sa se bucure de ceasuri originale 100%, de la branduri de renume, la preturi irezistibile.

CautCeas.ro da startul Campaniei Black Friday 2014!

Ce ofera Campania Black Friday pe CautCeas.ro

Dupa campania "Happy Halloween" cu reduceri de pana la 65% la cele mai populare branduri de ceasuri de mana, Campania Black Friday preia stafeta pe CautCeas.ro si se desfasoara in perioada 21 noiembrie - 28 noiembrie inclusiv.

Vizitatorii site-ului vor constata cu incantare ca au la dispozitie reduceri senzationale de pana la 80% la ceasuri din colectiile brandurilor de renume, precum Festina, Detomaso, Casio, Yves Camani, Seiko, Guess, Lorus by Seiko, Fossil sau Rothenschild.

Iar pentru ca evenimentul "Black Friday" trebuie sa fie sarbatorit cum se cuvine, CautCeas.ro a pregatit peste 1000 de modele la reducere, astfel incat sa satisfaca toate gusturile si nevoile clientilor care vor lua parte la campanie.

Cumparaturile in perioada 21-28 noiembrie vor fi cu atat mai avantajoase, cu cat transportul este oferit gratuit de CautCeas.ro, pentru orice comanda efectuata in "saptamana neagra", indiferent de valoarea acesteia. Singura provocare este rapiditatea adjudecarii produsului dorit, pana la epuizarea stocului!

Luxul nu este intotdeauna "prea scump", iar acest lucru este vizibil pe CautCeas.ro. Ceasuri extravagante, la preturi modice, sunt intotdeauna puse la dispozitia clientilor, prin promotii periodice mereu surprinzatoare.

In categoria "REDUCERI", populata de ceasuri barbatesti si ceasuri de dama, ofertele de pret sunt intotdeauna irezistibile, prin prisma reducerilor de peste 50% la anumite modele. Cautceas.ro este si distribuitor oficial al brandului Detomaso in Romania, extrem de apreciat in randul consumatorilor, datorita calitatii exceptionale si preturilor fara concurenta pe piata de profil din tara noastra. Gama de ceasuri Detomaso se remarca printr-o tehnologie avansata, un design original si o eleganta sportiva aparte.

Toate produsele comercializate de CautCeas.ro sunt originale, noi, provenite de la producatori sau distribuitori autorizati. In plus, contin toate elementele producatorului, de la cutie si manual de utilizare, pana la garantie de 24 de luni. Orice produs poate fi returnat in termen de 15 zile.

CautCeas.ro comercializeaza ceasuri de dama si ceasuri barbatesti de la branduri atat clasice (Casio, Seiko, Bossart), cat si fashion (Hugo Boss, Guess, Fossil, Cavalli etc.). Orice produs este livrat in 24 de ore prin curier rapid, iar transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 de Ron.

Tot pe CautCeas.ro sunt disponibile si cutii de ceasuri pretioase si elegante, atat pentru depozitare, cat si pentru intoarcere, marca Rothenschild. Magazinul online comercializeaza si bijuterii deosebite, marca Yves-Camani (lantisoare cu pandantiv, bratari), la preturi reduse cu pana la 62% (99 de Ron, in loc de 260 Ron, de pilda).

Produsele de pe CautCeas.ro fac parte din colectiile brandurilor Casio, DETOMASO, Festina, Hugo Boss, Ingersoll, JACQUES LEMANS, Rothenschild, Skagen, Vostok - Europe, Yves Camani, Swiss Military si TW Steel.

Clientii au posibilitatea sa plateasca produsele achizitionate in maximum 12 rate, folosind Bonus Card de la Garanti Bank, Star BT Card (Banca Transilvania) sau Card Avantaj (Credit Europe Bank).

Despre CautCeas

Despre CautCeas.ro

CautCeas.ro este cea mai buna sursa de ceasuri originale, de cea mai buna calitate. Casio, Hugo Boss, Police, Pierre Cardin sau DETOMASO se numara printre marcile emblematice din stocul magazinului online, disponibile la cele mai bune preturi de pe piata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cautceas/cautceas-ro-da-startul-campaniei-black-friday-2014