Cauza actului juridic civil

Definitie Cauza actului juridic civil

Sinonim - scopul actului juridic civilObiectivul urmarit la incheierea unui asemenea act juridic. Impreuna cu consimtamantul, cauza formeaza vointa juridica.Pentru a fi valabila, cauza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:- sa existe- sa fie reala- sa fie licita- sa fie morala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cauza actului juridic civil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cauza actului juridic civil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cauza actului juridic civil. Definitiile termenilor despre Cauza actului juridic civil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cauza actului juridic civil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cauza actului juridic civil.