Cauza

Definitie Cauza

1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.2. Din punct de vedere juridic:a) Scopul in vederea caruia o persoana se obliga fata de alta printr-un act juridic.b) Temeiul juridic al unei actiuni in fata unui organ de jurisdictie.c) Pricina, proces, speta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cauza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cauza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cauza. Definitiile termenilor despre Cauza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cauza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cauza.