Caz fortuit

Definitie Caz fortuit

Imprejurare interna care isi are originea in campul de activitate a debitorului sau o imprejurare de origine externa care nu are caracter extraordinar si poate fi prevazuta si evitata cu diligenta si grija de care este in stare omul cel mai capabil. Vezi si Forta majora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Caz fortuit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Caz fortuit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Caz fortuit. Definitiile termenilor despre Caz fortuit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Caz fortuit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Caz fortuit.