Club de conversatie in limba engleza

Locul desfasurarii: Lingua TranScript, Bucuresti

Organizator: Lingua TranScript

Dacă vrei să vorbeşti şi să asculţi mai mult în limba engleză, dacă te-ai săturat să îţi fie teamă să vorbeşti în limba engleză, dacă te-ai săturat să te împotmoleşti înt-o discuţie în limba engleză pentru că îţi lipsesc cuvintele potrivite atunci:

Te invităm la Clubul de conversaţie în limba engleză.

Program: Vineri 18:00-19:30 sau sâmbăta 12:00-13:30.

Ce şi cum dezbatem ?

Participarea la clubul de conversaţie se face prin achiziționarea unuia dintre tipurile de abonamente:- ENGLISH CARD STANDARD  4 participări pe parcursul a 2 luni.ENGLISH CARD PLUS  8 participări pe parcursul a 3 luni.

Obiectivul nostru: să fii sigur pe tine şi fluent atunci când vorbeşti în limba engleză.

Fiecare întâlnire porneşte de la o ştire nouă de interes general eventual şi prezentată video sau de la jocuri de societate interactive. De aici poate începe dezbaterea pentru a-ţi folosi şi perfecţiona vocabularul!

Lectorul va iniţia activităţile de comunicare şi va modera discuţia, intervenind doar pentru a te ajuta cu expresii utile.

La finalul întâlnirii vei primi un feedback pentru corectarea greşelilor şi evaluarea progresului.

Clubul de conversaţie se adresează persoanelor care au un nivel minim Pre-Intermediate, şi de aceea îţi recomandăm ca înainte de a te înscrie să rezolvi

Despre LINGUA TRANSCRIPT SRL

LINGUA TRANSCRIPT este centru de limbi străine autorizat să desfăşoare cursuri de limbi străine finalizate cu certificate de absolvire recunoscute de către Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului. Beneficiind de o echipă de traineri de limbi străine şi traducători ce se caracterizează prin profesionalism, flexibilitate, creativitate, oferim cursuri de limbi străine şi servicii de traduceri autorizate şi interpretariat din orice limbă şi din orice domeniu.

Confirmare pana la data: 11 septembrie 2012

Participare: Taxa de participare