Inscrieri curs limba germana pentru afaceri

Locul desfasurarii: Sali de curs Lingua TraScript

Organizator: Lingua TranScript

Hallo,

Am inceput inscrierile pentru "http://www.linguatranscript.ro/cursuri-germana-afaceri. Cursul de limba germana pentru afaceri in vederea sustinerii examenului Wirtschaftsdeutsch International.

Cursul se adreseaza persoanelor care isi desfasoara activitatea in companii germane sau austriece si studentilor.

Obiectivul cursului este dezvoltarea competentelor de comunicare scrisa si orala in domeniul economic prin situatii tipice pentru activitatea profesionala - interviu de angajare, curriculum vitae, negociere, activitate de vanzari sau achizitii, discutii cu parteneri de afaceri, prezentarea companiei si a produselor, marketing, contracte etc.

Suport de curs: "Unternehmen Deutsch B1/B2" si materiale auxiliareGrup de 4-8 cursanti.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Va asteptam!

Despre LINGUA TRANSCRIPT SRL

LINGUA TRANSCRIPT este centru de limbi străine autorizat să desfăşoare cursuri de limbi străine finalizate cu certificate de absolvire recunoscute de către Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului. Beneficiind de o echipă de traineri de limbi străine şi traducători ce se caracterizează prin profesionalism, flexibilitate, creativitate, oferim cursuri de limbi străine şi servicii de traduceri autorizate şi interpretariat din orice limbă şi din orice domeniu.

Confirmare pana la data: 26 septembrie 2012

Participare: Taxa de participare