Movies vs Books – Eveniment tematic de socializare cu Irina Margareta Nistor

BUCURESTI - 27 martie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Vineri 3 aprilie de la ora 19:00, Lingua Transcript (www.LinguaEvents.ro) organizeaza o seara de socializare si dezbateri in limba engleza cu tema "Movies vs Books". La eveniment participa si Irina Margareta Nistor in calitate de moderator.

"Movies vs Books" English Language Debate

 Evenimentul “Movies vs Books” face parte din ciclul serilor culturale tematice in limbi straine organizate de centrul de limbi straine Lingua Transcript. 

Manuela Meleandra - Managing Director, Lingua Transcript

Evenimentul “Movies vs Books” face parte din ciclul serilor culturale tematice in limbi straine organizate de Lingua Transcript.

Se anunta o seara speciala in care cei prezenti vor avea ocazia sa isi exprime liber parerea asupra unui subiect controversat - Filme vs Carti, vor afla lucruri noi, vor interactiona cu expati vorbitori nativi de limba engleza si vor savura delicii culinare.

Participantii vor putea afla informatii inedite despre o serie de filme si carti de la un expert in domeniu: Irina Margareta Nistor

Inscrierea la eveniment se poate realiza telefonic la numarul 0722.333.081 sau prin completarea formularului de pe pagina web oficiala: www.LinguaEvents.ro

In cadrul evenimentului, pe langa dezbaterea principala de tip pro si contra, vor mai avea loc si o serie de activitati extra precum realizarea unui top al celor mai bune filme si a unui top al celor mai bune carti, se va discuta despre ecranizarile unor carti celebre si se va socializa intr-o atmosfera generala de buna-dispozitie.

Accesul se face incepand cu ora 19:00 in baza achitarii unei taxe de participare in valoare de 75 lei, care va trebui platita cu minim 2 zile inainte de data evenimentului. Taxa include participarea la dezbatere precum si consumatia de mancare si bautura.

Avand in vedere natura evenimentului precum si preocuparea organizatorilor de a asigura celor prezenti o experienta memorabila, numarul participantilor este limitat la 20 de persoane.

Evenimentul se va desfasura la sediul Lingua Transcript din Bulevardul Ferdinand I Nr 48 (zona Foisorul de Foc) Sector 2, Bucuresti.

Pentru mai multe detalii sau pentru inscrierea la eveniment, poate fi accesata pagina web oficiala: www.LinguaEvents.ro

Despre LINGUA TRANSCRIPT SRL

LINGUA TRANSCRIPT este centru de limbi străine autorizat să desfăşoare cursuri de limbi străine finalizate cu certificate de absolvire recunoscute de către Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului.

Beneficiind de o echipă de traineri de limbi străine şi traducători ce se caracterizează prin profesionalism, flexibilitate, creativitate, oferim cursuri de limbi străine şi servicii de traduceri autorizate şi interpretariat din orice limbă şi din orice domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cazacu-mariana/movies-vs-books-eveniment-tematic-de-socializare-cu-irina-margareta-nistor