Răcirea aerului dintr-un spațiu foarte mare

BUCURESTI - 29 iunie 2022

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Am tot vorbit despre care sunt cele mai importante și eficient metode pe care le putem folosi pentru a răci aerul dintr-o încăpere sau dintr-un spațiu, dar uităm că foarte aproape de noi sau în jurul nostru se află afaceri, depozite, spații de depozitare a alimentelor sau de depozitare a unor obiecte sau alimente care au nevoie să stea la o temperatură optimă. Ce se întâmplă atunci când ai nevoie să răcești sau să încălzești un spațiu care are o suprafață egală cu 10 apartamente?

Racirea aerului

Racirea aerului

În acest articol îți oferim câteva detalii despre cele mai eficiente metode sau sisteme de răcire ce pot fi folosite chiar și în spațiile mai mari, cu suprafețe mai mari.

Aer condiționat dublu split Ferroli Diamant

Ce poate fi mai eficient decât un sistem de aer condiționat decât un sistem care a fost creat și programat pentru a oferi o putere dublă de control termic. Acest aer condiționat dublu split Ferroli Diamant S are o mulțime de funcții, poate deveni foarte eficient în orice sistem și este unul dintre cele mai eficiente sisteme de răcire pe care le putem recomanda. În primul rând, acest sistem dublu split de la Ferroli poate fi controlat prin wi-fi, are funcții inteligente de programare și clasă energetică A++ în ceea ce privește funcțiile de răcire.

De la instalarea acestui sistem, vei beneficia de metode moderne și eficiente de control, dar vei putea și să profiți de posibilitatea de a programa modul în care funcționează acest ansamblu. Aerul condiționat poate funcționa în mod auto, eco, self clean, follow me, dar și programarea orară.

Centrale termice de putere mare

Am putea avea recomandări atât din partea celor de la Vaillant, dar și de la Viessmann, în timp ce majoritatea tuturor producătorilor de sisteme de centrale termice sunt extrem de competitivi în ceea ce privește centralele termice. Dar evident că una dintre cele mai bune recomandări pe care le putem face vine tot din partea celor de la Ferroli.

Centrala termică în condensare Ferroli Bluehelix Maxima de 34 kW este un exemplu excelent de centrală termică capabilă de a răci sau a încălzi o suprafață ce poate ține loc de depozit, spațiu comercial, spațiu de birouri și în general un spațiu de dimensiuni mai mari. Bluehelix Maxima este un produs inovator perfect pentru piața de centrale termice din România. 

După ce a fost lansată, aceasta a primit note și păreri extrem de bune de la fiecare sector al industriei, iar cele mai importante avantaje ce merită menționate despre această centrală sunt următoarele:

-Design - Primul lucru pe care îl apreciem la această centrală este design-ul inovator și lucrurile care au fost foarte atent alese pentru a face parte dintr-un ansamblu eficient al unei centrale care trebuie să livreze design modern.

-Termostatul inteligent

-Conexiunea la Wi-FI

-Controlul la distanță

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care contează la această centrală, iar acestea sunt cele mai eficiente sisteme ce pot fi folosite pentru răcirea aerului dintr-un spațiu de dimensiuni mari.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cazanecentrale/racirea-aerului-dintr-un-spatiu-foarte-mare