CBC ROMANIA-CONFERINTA DE PRESA

BUCURESTI - 24 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Avem deosebita plăcere de a vă anunta ca luni, 30 Noiembrie 2009, la ora 10.00, la RinGrand Hotel – Sala Paris, etaj 13, din Sos. Vitan-Barzesti,nr.7D, va avea loc conferinţa de presă ocazionată de inchiderea oficiala a proiectului „DEZVOLTAREA ECONOMICA A AGENTILOR ECONOMICI, PRIN IMBUNATATIREA ABILITATILOR MANAGERIALE ALE CAPITALULUI UMAN”, proiect finanţat prin Contractul de finanţare nerambursabilă Phare 2006/018-147.04.02.02.01.811 în cadrul schemei de finanţare nerambursabilă PHARE 2006 CES DRU.

CBC ROMANIA-CONFERINTA DE PRESA

Alaturi de reprezentanţii Ministerului Muncii vor fi prezenti si reprezentanti ai partenerului SC DOMO RETAIL cat si reprezentanti ai presei locale si ai partenerilor nostri de afaceri.
Informaţii suplimentare puteţi primi la tel: 0728.875.731, persoană de contact Violeta Marta Nicolae.

Despre CBC ROMANIA

CBC Romania este o companie de Training si Consultanta Organizationala si Strategica, ce ofera solutii complete companiilor nationale si multinationale cu care lucram in domeniile managementului organizational, strategiei si gestionarii performantelor angajatilor. Avand la baza profesionalismul si experienta practica a echipei de consultanti, CBC Romania are ca scop satisfacerea celor mai inalte standarde de performanta manageriala si strategica in domeniu.

Noi stim! Noua ne pasa! Noi putem!
marketing@cbc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cbc-romania/cbc-romania-conferinta-de-presa