Managementul TIMPULUI si Managementul PROPRIU - 31 iulie - 02 august

Organizator: C&C Training&Consulting

Managementul TIMPULUI si Managementul PROPRIU - 31 iulie - 02 august

program de instruire

Timpul este singura resursa care este disponibila in aceeasi cantitate pentru toata lumea, deci diferenta in rezultatele pe care le obtinem nu este data de cantitatea de timp disponibila ci de modul in care o folosim. Una din diferentele fundamentale intre oamenii de vanzari de succes si restul este data de modul in care-si investesc timpul.

Acest curs face parte din Diploma Profesionala in Vanzari, etapa initiala din cadrul Programului de formare in vanzari adaptata pe baza unei licente din Marea Britanie elaborate de Frank Atkinson, oferit in Romania sub brandul 1st Sales Coach.

Mai multe informatii la adresa www.tradeconsult.ro

C&C Training&Consulting

Despre C&C TRAINING&CONSULTING

Suntem o companie ce activeaza inca din 2006 pe piata de consultanta, training, learning & development din Romania. Credem ca adevaratele relatii de afaceri de succes sunt cele bazate pe incredere si respect recirpoc. Acesta este motivul pentru care facem tot posibilul sa devenim parteneri de incredere in procesul de obtinere a unor rezultate tangibile pentru clientii nostri. www.training-info.ro