CCCRo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema CCCRo

 • CCCRo. Participanti training CCCRo- Stakeholder Engagement, 24 iunie 2011

  CCCRo

  Bucuresti - 2 August 2011

  Comunicat de ASOCIATIA CENTRE FOR CORPORATE CITIZENSHIP

  ... CCCRo) este o rețea dedicată specialiștilor români în sustenabilitate care își doresc să se dezvolte, să interactioneze cu alți specialiști în domeniu și să participe la promovarea ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: csr , centre for corporate citizenship romania , training iso 26000

  Vezi toate comunicatele de presa despre CCCRo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul CCCRo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la CCCRo. Informatiile despre CCCRo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul CCCRo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la CCCRo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.