Topul Firmelor Bucovina 2008

Suceava - 5 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Vodafone, organizeaza pe data de 6 Noiembrie 2009, cea de-a XIX-a editie a Galei Excelentei in Afaceri - TOP Bucovina 2008, prin care se vor premia rezultatele economice inregistrate de firmele din judetul Suceava in anul precedent.

Evenimentul si-a propus, ca de fiecare data, sa faca din Top si un instrument de informare si promovare a firmelor sucevene, in conditiile de criza economica accentuata.

Topul firmelor din judetul Suceava - Top Bucovina a devenit o competitie traditionala a operatorilor economici din judet, un eveniment de marca in activitatea Camerei de Comert si Industrie Suceava si deopotriva in viata comunitatii locale de afaceri.

In cadrul Topului Exportatorilor firmele sunt recompensate cu diplome de excelenta in activitatea de promovare a produselor si serviciilor romanesti pe pietele internationale.

Trofeele de Excelenta si premiile speciale, premiaza elementele cheie de diferentiere pe piata ca eficienta si competitivitatea.

Pe langa acestea, abilitatea de a genera idei si creativitatea sunt lucruri esentiale. Astfel, cei care au dovedit un inalt grad de creativitate in domeniul lor de activitate sunt distinsi cu Trofeul Creativitatii.

Topul Firmelor Bucovina aduce la rampa cele mai performante 500 firme ale anului 2008, acoperind 6 mari domenii de activitate economica si toate cele 5 grupe de marime. Criteriile de ierarhizare ale competitorilor au avut in vedere cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii fortei de munca, efortul de dezvoltare, eficienta capitalului investit, iar pentru exportatori veniturile realizate din export.

In cadrul acestui eveniment, ca element de noutate, in parteneriat cu Ministerul Turismului, va fi organizata si prima editie a Galei Excelentei in Turismul Bucovinean, care cuprinde decernarea premiilor pe sectiunea turism din TOP Bucovina, premierea asociatiilor de turism si a initiativelor deosebite legate de turismul bucovinean.

Despre CCIA Suceava

Pentru orice informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie la tel/fax 0230 216 833, 0230 521 506
cci@ccisv.ro
lucian@ccisv.ro