NEO- Audio-Video & IT din 16 august, in Complexul Comercial TITAN

BUCURESTI - 8 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Compania C&D Industries anunta deschiderea primului sau magazin audio-video si IT.
Magazinul NEO are o suprafata de 100 mp si a presupus o investitie de 50.000 EURO.

NEO Audio-Video & IT este un magazin in care puteti gasi doar echipamente furnizate de cei mai cunoscuti producatori in domeniu : SHARP, CANON, PHILIPS, EPSON, IBM, FUJITSU SIEMENS, BROTHER, BENQ, GIGABYTE, etc.

Localizat in Complexul Comercial TITAN, primul magazin NEO isi propune sa acopere prin oferta sa intregul cartier Titan si chiar cartierele limitrofe. Incepand cu 16 august, NEO isi asteapta clientii in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 9.00-21.00 si sambata de la 9.00 la 16.00.

NEO- Audio-Video & IT din 16 august, in Complexul Comercial TITAN

Prin NEO s-a dorit implementarea conceptului de magazin show-room in care orice client poate testa echipamentele inainte de cumparare si poate primi cele mai avizate detalii in legatura cu acestea.
Magazinul NEO se adreseaza acelora care doresc sa achizitioneze produse de marca, cu o inalta calitate si la preturi accesibile, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze pana in centrul orasului. Politica de adaosuri a magazinului este special conceputa in favoarea cumparatorului, astfel ca acesta va gasi echipamente performante la cele mai competitive preturi.

NEO este primul din Bucuresti unde cumparatorii vor gasi toata gama de produse audio-video marca SHARP disponibile pentru piata romaneasca : televizoare CRT sau LCD, mini si micro sisteme audio, sisteme home cinema, camere video etc.

NEO detine si statutul de magazin TWISTER, fiind al patrulea magazin din retea de pe teritoriul Bucurestiului si al 65-lea din intreaga tara. Alaturi de binecunoscutele sisteme de lucru TWISTER, veti gasi o gama larga de echipamente IT : imprimante, scanere, multifunctionale, monitoare, videoproiectoare, notebook-uri, switchuri, componente etc.

Nu in ultimul rand, prin statutul sau de partener IBM, NEO pune la dispozitia cunoscatorilor echipamentele cele mai performante ale acestui producator.


Pentru fidelizarea clientilor nostri vom permanentiza regula de discount 5% pentru orice produs achizitionat in orice zi de joi. Sustinem aceasta politica de apropiere fata de consumator si prin ofertele speciale ale fiecarei saptamani care vor permite clientilor sa achizitioneze anumite produse la preturi de importator.
In plus, ne-am gandit sa implementam si un sistem de achizitie in rate, prin parteneriat cu una dintre cele mai importante banci romanesti. Sistemul de rate este unul dintre cele mai avantajoase de pe piata romaneasca si va fi operational in cel mai scurt timp.


Despre C&D INDUSTRIES

C&D INDUSTRIES exista din 1993 si s-a dezvoltat in parteneriat cu cel mai mare importator de produse SHARP de pe piata romaneasca pe segmentul de vanzari si distributie.
Asadar, desi suntem o companie tanara, beneficiem de experienta partenerului nostru care se afla pe piata romaneasca din 1991 careia i se adauga experienta de 80 de ani SHARP importata prin specialistii nostri.

C&D INDUSTRIES este distribuitor autorizat al brandului SHARP din anul 1998. De asemenea, din 2003 suntem distribuitori autorizati IBM pe platforma INTEL si de foarte curand, am obtinut statutul de IBM Business Partner, categoria Advanced.
Va putem oferi in plus, in calitate de reseller, produsele unor branduri precum RICOH, ALLIED TELESYN, CANON, BROTHER etc.Maria Cirlan
Asistent Marketing
tel: 021.321.25.71/72
fax:021.321.25.73
neo@cdsharp.ro