cear    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cear

 • cear. Nu-i un HOBIC oarecare… Ce-ar putea sa faca oare?

  cear

  Bucuresti - 21 February 2008

  Comunicat de AVAL NET S.R.L.

  Aceasta a fost intrebarea lansata de HOBIC.ro prin campania de teasing derulata in perioada 7-15 februarie, campanie care a beneficiat de aprox. 3.400 de vizitatori si 558 de raspunsuri. Internautii au fost “provocati” sa ghiceasca domeniul de a ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre cear

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cear.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cear. Informatiile despre cear cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cear, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cear, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.