1 aprilie, Ziua Păcălelilor, sosește la CeasuriSTORE.ro cu oferte serioase, nu glumă!

BUCURESTI - 24 martie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Internet

Fisiere atasate:

1aprilielaCeasuriSTOREro.pdf

La CeasuriSTORE.ro, magazinul tău online de ceasuri de mână, vă oferim reduceri de până la 50% la ceasuri bărbătești și ceasuri de damă din colecțiile noastre de modele elegante, casual, sport și fashion, de la case prestigioase de orologerie elvețiene și japoneze – Swatch, Sector, Tissot, Q&Q, Casio, Orient și Seiko – precum și de la branduri fashion ca Marea, Esprit, Guess, Fossil sau Guess Collection. Cu ajutorul nostru vă puteți completa garderoba cu un accesoriu elegant potrivit unor ocazii deosebite, puteți profita la maximum de activitățile sportive folosind unul dintre modelele noastre sport sau chiar le puteți face un cadou celor mici, alegând un ceas de copii haios și colorat. Oferta magazinului nostru include exclusiv ceasuri originale, cu garanție și livrare în maximum 24 de ore în peste 4.500 de localități din întreaga țară.

Ceas de dama FOSSIL CE1075

Un ceas elegant de înaltă clasă, cu mecanism automatic, nu se păstrează în sertar, ci în cutii dedicate, cu funcție de întoarcere, care îl protejează și îl pun în valoare.

Radu Nicolescu, CEO, CeasuriSTORE.ro

La CeasuriSTORE.ro nu vă veți păcăli cu ofertele promoționale de 1 aprilie! În aceste zile ne abținem de la păcăleli și venim cu cea mai serioasă ofertă promoțională de pe piață, la ceasuri 100% originale, cu certificat de garanție. Prin urmare, vă punem la dispoziție, din stoc, peste 2.000 de modele de ceasuri bărbătești, ceasuri de damă și ceasuri de copii, potrivite oricărei ocazii sau activități. Domnii care doresc un ceas de mână elegant sau casual pot alege de la CeasuriSTORE.ro dintr-o largă gamă de modele cu mecanism automatic sau cu cuarț de la producători ca Tissot, Seiko, Orient sau Sector, în timp ce pasionații de sport se pot bizui pe unul dintre modelele legendare ale producătorului japonez Casio, un nume sinonim cu ceasurile rezistente la șocuri și la apă, folosite în expediții terestre și maritime pe toate meridianele. De asemenea, doamnele își pot alege un ceas de mână casual sau elegant de la Tissot, dar și un model de la Esprit, Fossil, Guess ori Marea, potrivit pentru un stil fashion. Și, pentru că sezonul vacanțelor romantice se apropie cu pași repezi, le oferim îndrăgostiților de toate vârstele ceasuri pereche din colecțiile Casio, Swatch, Tissot, Guess, Q&Q și Sector.

Pentru cumpărătorii sofisticați, oferim de asemenea o serie de accesorii pentru ceasurile dumneavoastră: cutii elegante pentru păstrarea acestora în bune condiții, dar și cutii cu dublă funcție – de depozitare și de întoarcere, pentru ceasurile cu mecanism automatic. Astfel, veți scăpa de preocuparea de a pune ceasul în mișcare pentru a arma mecanismul automatic, iar musafirii dumneavoastră vă vor admira acest sofisticat accesoriu – o marcă inconfundabilă a eleganței. Oferim atât cutii cu funcție de întoarcere pentru două ceasuri – pereche sau nu –, cât și cutii pentru patru ceasuri, pentru cei care doresc să își protejeze prețioasa colecție.

CeasuriSTORE.ro comercializează doar produse originale, oferind la toate ceasurile achiziționate o garanție de 24 de luni. Dacă achiziția reprezintă un cadou pentru cineva drag, oferim gratuit serviciul de ambalare în hârtie pentru cadouri și, de asemenea, putem include la cerere, tot gratuit, un mesaj personalizat din partea dumneavoastră. Dacă vă grăbiți, suntem alături de dumneavoastră: produsele noastre sunt livrate prin curier, în termen de 24 de ore, în peste 4.500 de localități din toată țara; comenzile în valoare de peste 200 de lei beneficiază de livrare gratuită. De asemenea, puteți uita de griji achiziționând orice model de ceas în rate egale, fără dobândă, cu ajutorul unui card de cumpărături CardAvantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank) sau StarBT (Banca Transilvania).

Cu noi veți avea siguranța deplină a achiziției: ceasurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile, fără obligația de a furniza niciun fel de motive și fără nicio penalizare. Singura cheltuială care îi revine cumpărătorului ce dorește să returneze un produs anume este de a suporta costurile de expediere înapoi la sediul companiei noastre. Însă nu vă grăbiți: în cazul în care vreți să returnați ceasul pentru că brățara metalică nu se potrivește, cel mai bine este să ne faceți o vizită la showroomul nostru din Sunrise Residence, str. Prelungirea Ghencea, nr. 289-293, scara 6, ap. 1, sector 6, București, unde un consultant CeasuriSTORE.ro o va ajusta gratuit. Desigur, vă așteptăm oricând cu plăcere să ne vizitați pentru a proba la fața locului ceasul perfect pentru dumneavoastră!

Despre CeasuriSTORE

CeasuriSTORE.ro, magazin online cu ceasuri 100% autentice, este unul dintre principalii jucători de pe piața retailului online de orologerie din România. Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul comercializării online de ceasuri, compania are un portofoliu larg de produse de orologerie și accesorii, destinate atât publicului tânăr și preocupat de modă, cât și celor cu gusturi clasice. Echipa CeasuriSTORE.ro vă stă la dispoziție pentru consiliere de specialitate în alegerea ceasului potrivit și pentru servicii adiționale furnizate gratuit clienților noștri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ceasuristore/1-aprilie-ziua-pacalelilor-sose-te-la-ceasuristore-ro-cu-oferte-serioase-nu-gluma