Black Friday la CeasuriSTORE.ro: modele Tissot la pret minim!

BUCURESTI - 19 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri

CeasuriSTORE.ro vă oferă în exclusivitate, pentru weekendul de Black Friday din acest an, ceasuri de mână bărbătești și ceasuri de damă elvețiene Tissot la cele mai mici prețuri de pe piața din România! CeasuriSTORE.ro are în stoc zeci de modele de ceasuri de mână ale celebrei case de orologerie Tissot, furnizorul oficial de sisteme de cronometraj pentru campionatul mondial de MotoGP, campionatul mondial de Superbike, campionatul nord-american de curse de mașini NASCAR și FIBA (Federația Internațională de Baschet). Doar la CeasuriSTORE.ro veți găsi, în acest weekend, ceasuri originale Tissot la cel mai mic preț din România, grație reducerilor noastre speciale!
CeasuriSTORE.ro, magazin online de ceasuri de mână 100% autentice, livrează comenzile exclusiv prin curier, în termen de maximum 24 de ore pentru peste 4.500 de localități din întreaga țară; coletele pot fi deschise la livrare, în vreme ce plata se poate face online sau numerar, la primirea coletului. Dacă ceasul achiziționat este un cadou, CeasuriSTORE.ro vă oferă gratuit ambalajul festiv și un mesaj personalizat de felicitare ce va fi inclus în colet.
Comenzile în valoare de peste 200 de lei beneficiază de livrare gratuită, iar produsele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile, fără nicio penalizare. Produsele noastre pot fi cumpărate și în 12 rate egale fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături CardAvantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank) sau StarBT (Banca Transilvania).
Cei care își doresc ceasul perfect au posibilitatea de a proba modelele de care sunt interesați la showroomul nostru din Sunrise Residence, str. Prelungirea Ghencea, nr. 289-293, scara 6, ap. 1, sector 6, București. Pentru o potrivire perfectă, dacă ceasul are o brățară metalică aceasta poate fi ajustată pe loc pe mâna dumneavoastră, complet gratuit.

Ceas Tissot T0636103603700

Ceas Tissot T0636103603700

 Vă așteptăm la CeasuriSTORE.ro cu peste 20 de modele de ceasuri de lux Tissot, la cel mai avantajos preț de pe piața din România, atât pentru modelele bărbătești, cât și la cele de damă. 

Radu Nicolescu, CEO, CeasuriSTORE.ro

Compania Tissot produce ceasuri de lux încă din 1853. În peste 160 de ani de existență neîntreruptă a acestei case de orologerie, ceasurile sale au fost purtate de celebrități precum Elvis Presley, Grace Kelly, Nelson Mandela sau Angelina Jolie (ultima, în filmele din seria Lara Croft). Parte a grupului Swatch, compania Tissot este unul dintre cei mai mari producători de ceasuri de lux din lume, fiind un adevărat brand național pentru industria elvețiană a orologeriei. Compania vinde modelele sale de mare clasă în peste 16.000 de magazine online și offline din circa 150 de țări, printre care se numără, desigur, și CeasuriSTORE.ro. Compania-mamă, grupul Swatch, este un uriaș conglomerat industrial specializat în producția de microelectronică avansată și ceasuri, cu un profit anual de peste 1,3 miliarde de euro în 2014, având în portofoliu un brand foarte cunoscut de bijuterii (în special diamante), Harry Winston, dar și branduri de orologerie de mare clasă precum Breguet, Blancpain, Omega, Glashütte Original, Longines, Rado, Certina și, bineînțeles, Tissot.

Așadar, în exclusivitate pentru acest weekend, CeasuriSTORE.ro vă oferă o selecție bogată de modele de ceasuri de lux Tissot la cele mai mici prețuri de pe piață, cu reduceri speciale de Black Friday!

O alegere excelentă, un model clasic cu mecanism automatic, este Tissot Bridgeport Automatic Gent T045.407.11.033.00, oferit de CeasuriSTORE.ro cu o reducere de peste 350 de lei. Aceste este unul dintre cele mai frumoase și mai elegante modele din portofoliul Tissot, rama carcasei fiind extrem de sofisticat lucrată, ca și bordura și centrul cadranului, decorate prin tehnica guilloché, care imprimă o textură geometrică pe suprafața metalică. Arătătoarele, niște mici bijuterii în sine, au fost desenate pentru a aduce aminte de ceasurile de secol XIX și completează perfect reperele în formă de cifre romane. Desigur, ca la un model de mare clasă, geamul ceasului este realizat din cristal de safir.

Pe spate, Tissot Bridgeport Automatic Gent are un capac transparent care lasă să se vadă mecanismul interior, cu rotorul (contragreutatea care armează mecanismul automatic odată cu mișcările naturale ale mâinii) supradimensionat de culoare aurie. Grație mecanismului său automatic durabil, ceasul nu trebuie întors și vă va fi alături timp de mulți ani de zile. Acesta este un ceas pe care îl veți lăsa moștenire copiilor sau chiar și nepoților.

O altă alegere excelentă este Tissot Desire Man T52.1.421.12, un model tot clasic al producătorului elvețian, dar care poate fi comandat împreună cu modelul-pereche pentru doamne (Tissot T52.1.121.12). De asemenea oferit de CeasuriSTORE.ro la cel mai bun preț de pe piață, cu o reducere specială, acest model dispune de un mecanism cu cuarț, în vreme ce reperele sunt de această dată cifre arabe, iar cureaua este una clasică și elegantă, din piele neagră. Achiziționat împreună cu perechea sa, reprezintă un cadou ideal pentru un cuplu ori pentru a vă arăta sentimentele față de cealaltă persoană din viața dumneavoastră, fie că este Black Friday sau… Valentine’s Day!

Al treilea model pe care vi-l recomandăm este Tissot Tradition Gent T063.610.36.037.00; cum îl arată și numele, acesta este un model cu un design tradițional, care se va asorta perfect cu un costum sobru purtat la întâlnirile de afaceri sau în cadrul unor ocazii formale. Cu carcasa, arătătoarele și reperele în formă de linii în culoarea aurului roșu, completate de o curea de piele naturală roșu burgund și o cataramă de tip fluture, acesta este unul dintre cele mai frumoase ceasuri din oferta Tissot. Desigur, ca la orice model din această gamă, geamul este realizat din cristal safir. Atenție însă, este un ceas masculin, care inspiră forță, cu dimensiuni pe măsură; diametrul de 42 mm al carcasei îl face mai puțin potrivit celor cu mâini mai mici.

Despre CeasuriSTORE

CeasuriSTORE.ro, magazin online cu ceasuri 100% autentice, este unul dintre principalii jucători de pe piața retailului online de orologerie din România. Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul comercializării online de ceasuri, compania are un portofoliu larg de produse de orologerie și accesorii, destinate atât publicului tânăr și preocupat de modă, cât și celor cu gusturi clasice. Echipa CeasuriSTORE.ro vă stă la dispoziție pentru consiliere de specialitate în alegerea ceasului potrivit și pentru servicii adiționale furnizate gratuit clienților noștri.