De Sf. Maria, surprindeti-va iubita cu un cadou inedit de la CeasuriSTORE.ro!

BUCURESTI - 10 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ca accesoriu de fashion, ceasul de mână este o piesă esențială în garderoba feminină, iar tendințele actuale îi confirmă statutul: în acest an, ceasul de mână reprezintă un „statement” și este purtat ca atare, asortat cu hainele, alături de brățări metalice sau din materiale naturale. Tendința acestei perioade este ca, așa cum garderoba feminină împrumută din liniile bărbătești (mai ales în vestimentațiile smart casual), ceasurile purtate de doamne și domnișoare să fie adesea… modele bărbătești!
De ziua de Sf. Maria, CeasuriSTORE.ro, magazin online de ceasuri de mână, vă pune la dispoziție o bogată selecție de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă produse de Guess, Guess Collection, Fossil, Esprit, Marea, Betty Boop, Tissot, Casio, Seiko, Orient, Swatch, Sector și Q&Q. Ceasurile noastre sunt 100% originale, au o garanție de 2 ani și pot fi livrate în maxim 24 de ore prin curier, în peste 4.500 de localități din țară, însă dacă aveți drum prin București vă așteptăm cu drag la sediul nostru din Sunrise Residence, str. Prelungirea Ghencea, nr. 289-293, scara 6, ap. 1, sector 6, pentru a proba ceasul perfect; de asemenea, dacă modelul ales are brățara metalică, o vom ajusta complet gratuit, pentru a se potrivi încheieturii dumneavoastră. Ceasurile noastre pot fi achiziționate în rate, cu ajutorul unui card de cumpărături CardAvantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank) sau StarBT (Banca Transilvania), iar dacă nu sunteți mulțumit produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, fără niciun cost în afara expedierii acestora înapoi la sediul nostru. De asemenea, dacă nu sunteți sigur ce model ar trebui să achiziționați vă oferim posibilitatea de a cumpăra un card cadou, în valoare de maximum 2.000 de lei, ce poate fi achiziționat online, de pe site-ul nostru, cu zero taxe sau comision de emitere.

Ceas de dama Tissot T057.910.16.057.00

Ceas de dama Tissot T057.910.16.057.00

 În ultimii doi ani, ceasurile de damă au împrumutat trăsături ale modelelor destinate bărbaților, urmând linia dictată de marile case de orologerie. Pentru un cadou perfect, CeasuriSTORE.ro vă oferă atât modele de ceasuri de damă, cât și ceasuri bărbătești potrivite a fi purtate de doamne și domnișoare. 

Radu Nicolescu, CEO, CeasuriSTORE.ro

În ultimii ani, tendința în ceea ce privește ceasurile de mână purtate de doamne și domnișoare este ca acestea să fie masive, cu cadrane și repere supradimensionate, brățări metalice, fiind asortate cu bijuterii care ies și ele în evidență.

De asemenea, tendința în materie de ceasuri de damă elegante este către modele care reinterpretează formele clasice, precum cadranele ovale și detaliile inedite, precum utilizarea unor materiale exotice: cadrane realizate din sidef, în cazul faimosului Chiffre Rouge, model semnat de designerul Hedi Slimane pe când conducea destinele casei Dior, diverse aliaje, ceramică sau chiar fibră de carbon.

Așadar, de Sf. Maria, CeasuriSTORE.ro le oferă domnilor care doresc să îi dăruiască un cadou inedit unei persoane dragi o selecție amplă de modele de ceasuri bărbătești pe care femeile le vor iubi cu siguranță și care se vor asorta perfect cu bijuteriile.

Puteți alege, prin urmare, un model smart casual precum Guess Collection I47003L2, al cărui design utilizează o spectaculoasă combinație cromatică de bronz și negru, foarte „în trend” în ultimii ani, perfectă pentru asocierea cu brățări de cupru sau cu alte bijuterii puternic colorate. Carcasa masivă, cu diametrul de 41 mm, găzduiește un cadran negru realizat din fibră de carbon, în timp ce piesele brățării sunt din oțel inoxidabil și ceramică. Brățara se închide cu o elegantă cataramă tip fluture (standard pentru modelele de top), secundarul are propriul cadran, iar reperele în formă de linii sunt luminescente, pentru a fi ușor văzute în întuneric. Geamul este din cristal mineral – deci nu va trebui să vă faceți griji că l-ați putea zgâria – în vreme ce ceasul are o etanșeitate de 100 m, ceea ce înseamnă că va rezista fără probleme unei scăpări accidentale în apă.

Un alt ceas bărbătesc ce ar putea fi folosit de doamne ca model de fiecare zi este Esprit ES101641003, al cărui aspect sportiv se pretează perfect la a fi asortat cu bijuterii din cele mai diverse. Designul rafinat, cu contraste discrete între cadranul albastru-indigo, carcasa argintie și indicatoarele albe și roșii, face din acest model o excelentă alegere pentru un ceas ce poate fi purtat în majoritatea ocaziilor.

Designul carcasei – desigur, masivă, cu diametrul de 44 mm – folosește de asemenea contraste discrete, dând impresia că cadranul de un argintiu mat este plasat deasupra unui „soclu” fin texturat, ce amintește de monturi cu cristale. Cele 7 șiruri paralele de segmente ale brățării au lățimi inegale, continuând același joc de contraste rafinate. Alături de bijuteriile potrivite, acest ceas va arăta extraordinar pe brațul unei doamne.

Ceasul are trei cadrane secundare, dintre care două îndeplinesc funcția de cronometru (60 de secunde, respectiv 60 de minute), al treilea fiind rezervat pentru a indica 24 de ore. Data este indicată într-o fereastră plasată între orele 4 și 5, iar reperele – linii și cifre arabe – sunt și ele supradimensionate. Desigur, atât indicatoarele pentru oră și minute, cât și reperele au inserții luminescente.

În fine, pentru o alegere clasică vă recomandăm modelul Tissot Everytime T057.910.16.057.00 – de această dată un model de ceas de damă. Ceea ce îl scoate în evidență este designul de o eleganță lipsită de ostentație, dreptunghiul carcasei fiind desenat cu linii ușor curbe, nu drepte, în vreme ce cadranul negru face pereche cu superba curea de piele, tot neagră, cu închidere cu cataramă de tip fluture. Reperele argintii, a căror formă unghiulară amintește de modelele celebrei case elvețiene de orologerie din deceniul 1930, reproduc desenul în formă de lance al indicatoarelor. Un model realmente excepțional de frumos în simplitatea sa, care nu va părea niciodată perimat.

Despre CeasuriSTORE

CeasuriSTORE.ro, magazin online cu ceasuri 100% autentice, este unul dintre principalii jucători de pe piața retailului online de orologerie din România. Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul comercializării online de ceasuri, compania are un portofoliu larg de produse de orologerie și accesorii, destinate atât publicului tânăr și preocupat de modă, cât și celor cu gusturi clasice. Echipa CeasuriSTORE.ro vă stă la dispoziție pentru consiliere de specialitate în alegerea ceasului potrivit și pentru servicii adiționale furnizate gratuit clienților noștri.