La CeasuriSTORE.ro, Pastele aduce oferte pentru toată familia!

BUCURESTI - 10 aprilie 2015

Comunicat tip General in Retail

În acest an, de Paște, faceți-le celor dragi un cadou de la CeasuriSTORE.ro! Pentru că sărbătorile pascale, pentru cei mai mulți dintre noi, sunt un moment al anului în care familia se reunește, puteți folosi această ocazie pentru a dărui unei persoane dragi un cadou care îi va aminti întotdeauna de dumneavoastră. Pentru a vă veni în ajutor, CeasuriSTORE.ro, magazin online de ceasuri de mână 100% autentice, lansează oferte promoționale cu reduceri de până la 60% la ceasuri bărbătești și la ceasuri de damă din portofoliile unor producători elvețieni și japonezi ca Tissot, Sector, Swatch, Guess Collection, Orient, Seiko, Casio și Q&Q.
Profitați, așadar, de avantajele ofertelor CeasuriSTORE.RO la ceasuri de mână: alegeți cadoul perfect dintre cele peste 400 de modele de ceasuri de mână aflate la prețuri promoționale, dintre care peste 220 sunt ceasuri bărbătești, iar peste 180 ceasuri de damă. În momentul plasării comenzii dumneavoastre puteți solicita, gratuit, ca produsul să fie livrat într-un ambalaj cadou sau să fie însoțit de un mesaj personalizat adresat de dumneavoastră destinatarului.

Ceas barbatesc Guess

Ceas barbatesc Guess

 Printre modelele noastre cele mai atractive se află seria de ceasuri sport Sector, pentru pasionații curselor de mașini, la care oferim în exclusivitate reduceri de până la 60%. 

Radu Nicolescu, CEO, CeasuriSTORE.ro

Mai mult decât orice altă sărbătoare laică ori religioasă, Paștele reprezintă acel moment al anului în care familiile se adună, uneori din toate colțurile lumii, acasă, pentru a se regăsi împreună. Mulți dintre noi se vor bucura, fără îndoială, să revadă chipuri pe care nu le-am mai văzut de multă vreme. Iată ocazia perfectă pentru un cadou memorabil, util și deopotrivă frumos – unul dintre cele peste 2.000 de modele de ceasuri de mână pe care CeasuriSTORE.ro vi le pune la dispoziție, peste 400 dintre acestea având, doar în această perioadă, un preț promoțional, redus cu până la 60% față de prețul de listă.

Alegeți, pentru un ceas cadou destinat domnilor care prețuiesc eleganța, un model ca Guess Clasic W14055G1, a cărui carcasă metalică argintie din oțel inoxidabil satinat, cu un cadran principal alb, cu repere în formă de linii în locul cifrelor și geam de cristal mineral rezistent la zgârieturi, exemplifică simplitatea și rafinamentul. Unul dintre cele trei cadrane secundare ale acestui model, situat excentric față de axul arătătoarelor, indică ziua săptămânii, în timp ce al doilea cadran secundar indică data, iar al treilea găzduiește un arătător pentru 24 de ore, util pentru un alt fus orar decât cel curent. Mecanismul precis, cu cuarț, al acestui ceas are o precizie de +/- 20 de secunde pe lună, fapt ce îl recomandă pentru iubitorii preciziei.

De asemenea, un alt model exclusivist de ceas bărbătesc recomandat de specialiștii CeasuriSTORE.ro este ORIENT FET0R004W0, un model cu mecanism automatic – care nu necesită întoarcere –, cu carcasă metalică aurie și o elegantă curea de piele neagră. Arătătoarele și cele 60 de repere ale cadranului au inserții luminescente, pentru a fi văzute în condiții de lumină slabă sau pe întuneric, iar cele două cadrane secundare indică ziua săptămânii, respectiv o oră de pe un alt fus orar, în format de 24 de ore. Ceasul este comercializat, de asemenea, în două variante cu carcasă aurie și curea de piele neagră, respectiv cu cadran alb sau negru, precum și într-o variantă cu carcasă metalică argintie și brățară metalică, pentru un look modern și sofisticat.

Pe de altă parte, persoanele ce preferă un stil de viață activ pot alege un model precum Sector Race Chronograph Retrograde (codul de producător al produsului este R3273660045). Oferit în exclusivitate de CeasuriSTORE.ro cu o reducere de 60% față de prețul de listă, acest model al casei italiene de orologerie oferă funcții precum cronograf (cu cadrane secundare independente pentru 24 de ore, 60 de minute și 60 de secunde) și indicarea datei. De asemenea, cronograful poate fi setat pentru măsurători cu o precizie de 1/20 de secunde. În timp ce cadranul și arătătoarele sunt decorate cu inserții luminescente, rama cadranului este marcată cu un tahimetru tip scală, pentru a calcula viteza de deplasare a unei mașini (de altfel, scopul principal pentru care a fost gândit acest model de ceas de mână). Versiunea comercializată de CeasuriSTORE.ro este cea de top, cu brățară metalică, cataramă push-pin și cadran alb, prețul de vânzare fiind, doar în această perioadă, de 552 de lei, cu 60% sub prețul de catalog de 1.380 de lei.

Ceasurile de mână comercializate de magazinul nostru au o garanție de 24 de luni, iar produsele achiziționate pot fi returnate, fără explicații sau taxe suplimentare, în termen de 14 zile. Singurul cost pe care îl suportă cei care doresc să înapoieze un produs este reprezentat de costurile poștale de expediție a acestuia înapoi la sediul companiei noastre. Dacă însă ceasul pur și simplu nu vi se potrivește, vă așteptăm cu mare drag la showroomul nostru din incinta Sunrise Residence, str. Prelungirea Ghencea, nr. 289-293, scara 6, ap. 1, sector 6, București, unde nu numai că puteți proba orice fel de model de ceas care vă atrage, dar vă vom ajusta gratuit, la achiziționare, brățara metalică a noului dumneavoastră ceas. Toate ceasurile noastre sunt livrate prin curier, în 24 de ore, în peste 4.500 de localități din țară; comenzile în vaoare de peste 200 de lei beneficiază de livrare gratuită. Și, pentru că de multe ori achiziționarea unui ceas reprezintă o adevărată investiție, ne-am gândit să simplificăm lucrurile oferindu-le clienților noștri posibilitatea de a achita în maximum 12 rate egale, fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături CardAvantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank) sau StarBT (Banca Transilvania).

Despre CeasuriSTORE

CeasuriSTORE.ro, magazin online cu ceasuri 100% autentice, este unul dintre principalii jucători de pe piața retailului online de orologerie din România. Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul comercializării online de ceasuri, compania are un portofoliu larg de produse de orologerie și accesorii, destinate atât publicului tânăr și preocupat de modă, cât și celor cu gusturi clasice. Echipa CeasuriSTORE.ro vă stă la dispoziție pentru consiliere de specialitate în alegerea ceasului potrivit și pentru servicii adiționale furnizate gratuit clienților noștri.