La CeasuriSTORE.ro se poarta ceasuri … fara grija pretului!

BUCURESTI - 20 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Completați urările pentru cei dragi, de ziua Sf. Constantin și Elena, cu un cadou oferit de CeasuriSTORE.ro la un preț cu totul special! Pentru toți cei care se numesc Constantin, Elena, Ileana, Costin etc., CeasuriSTORE.ro, magazin online de ceasuri de mână 100% originale, are oferte speciale de preț la peste 350 de modele din colecțiile Q&Q, Casio, Orient, Seiko, Swatch, Sector, Fossil, Guess, Esprit, Guess Collection și Betty Boop.
Fie că doriți să îl dăruiți unei persoane cu totul speciale sau pur și simplu să vă îndepliniți un capriciu personal, magazinul nostru vă pune la dispoziție ceasuri bărbătești și ceasuri de damă la prețuri rezonabile, pe care le veți putea purta la muncă și în vacanță… fără să le purtați de grijă! Fie că are caracteristici sportive, funcții deosebite sau finisaje elegante, un ceas realizat pentru a fi purtat zi de zi nu vă va înșela încrederea.

Ceas de mana Casio DB-360-1A

Ceas de mana Casio DB-360-1A

 Un ceas bun, rezistent și de încredere, nu trebuie să fie neapărat o achiziție scumpă. Tuturor celor care sunt atenți la raportul calitate/preț le oferim o selecție de modele clasice de la Casio, la prețuri extrem de avantajoase. 

Radu Nicolescu, CEO, CeasuriSTORE.ro

Ceasurile pot fi bijuterii, chiar adevărate investiții, dar pot fi deopotrivă un prieten de nădejde în expediții, în vacanțe, la munte sau la mare, ori, pur și simplu, pot fi un accesoriu util și de încredere în viața de zi cu zi. Acelora dintre noi care prețuiesc utilitatea, care își gestionează cu atenție bugetul personal și vor să se bizuie pe ceasul lor de mână în zilele lungi și stresante de la locul de muncă și apoi în vacanțe, CeasuriSTORE.ro le vine în ajutor cu o serie de modele de succes ale producătorului japonez Casio.

În lumea orologeriei, Casio este un nume sinonim cu ceasurile de mână rezistente, rezistente la șocuri și la imersiunea în apă. Durabilitatea modelelor sale sportive este legendară – intenția producătorului a fost, încă de la început, ca seria sa de ceasuri sportive să dispună de baterii cu durata de viață de cel puțin 10 ani. În practică, pe forumurile de internet ale posesorilor de asemenea modele sunt consemnate numeroase cazuri în care bateria a trebuit să fie schimbată după un interval mult mai mare – 12, 15 sau chiar 17 ani. (Majoritatea posesorilor de ceasuri de mână Casio par să fie de acord că producătorul subestimează deliberat, cu cel puțin 50%, durata de viață oficial declarată a bateriei.)

Prin urmare, ați putea alege, de exemplu, din colecția de modele Casio din oferta CeasuriSTORE.ro o piesă precum CASIO Clasic MTP-1094E-7ADF (120 de lei). Cum îl arată și numele, acesta este un model clasic, cu carcasa din alamă placată, repere în formă de linii în loc de cifre, geam de cristal mineral și rezistență la apă de 30 m. Cureaua elegantă din piele neagră a acestui model are o cataramă convențională; dacă doriți să adăugați o tușă proprie, CeasuriSTORE.ro vă oferă o curea de ceas din piele neagră sau maro, dar cu o cataramă de tip fluture din oțel inoxidabil, în linie cu tendințele acestui an: puteți alege, prin urmare, un model de curea CCP-N20F-C1, neagră, cu lățimea de 20 mm, la prețul de 75 de lei. Această curea este finisată mat, cu o textură ce imită pielea de crocodil, și are pe spate (partea care intră în contact cu încheietura mâinii) o dublură tot din piele.

Pe de altă parte, persoanele care doresc o tușă de neconvențional ar putea alege un model precum CASIO Sports Illuminator AW-80-1A, cu afișaj dublu, analogic și digital, și baterie garantată să dureze cel puțin 10 ani, la prețul de 165 de lei. (Cum am amintit mai sus, cel mai probabil bateria va rezista minimum 12-13 ani.) Cadranul analog al CASIO Sports Illuminator dispune de repere cu cifre romane și linii, cu inserții luminescente, inserții ce apar și pe arătătoare. Ceasul indică ziua săptămânii, data, luna și anul, calendarul fiind programat până în anul 2099. Trecerile la ora de vară și de iarnă sunt automate, dar pot fi dezactivate – o funcție utilă atunci când călătoriți în țări care nu au implementat această convenție orară. Ceasul mai dispune de funcții precum afișare a orei în format 12 h sau 24 h (pe cadranul digital), iluminare a cadranului cu LED (funcție After-Glow), cronometru cu sutimi de secundă, timer (cronometrare inversă, până la 24 h), afișarea orei pentru 29 de fuse orare (sau 30 de orașe), 3 alarme zilnice independente (din care una repetitivă) și emiterea unui semnal sonor la oră fixă. De asemenea, ceasul poate înregistra și stoca până la 30 de intrări cu nume și număr de telefon, pentru situațiile în care nu aveți telefonul la îndemână.

Despre CeasuriSTORE

CeasuriSTORE.ro, magazin online cu ceasuri 100% autentice, este unul dintre principalii jucători de pe piața retailului online de orologerie din România. Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul comercializării online de ceasuri, compania are un portofoliu larg de produse de orologerie și accesorii, destinate atât publicului tânăr și preocupat de modă, cât și celor cu gusturi clasice. Echipa CeasuriSTORE.ro vă stă la dispoziție pentru consiliere de specialitate în alegerea ceasului potrivit și pentru servicii adiționale furnizate gratuit clienților noștri.