Promotii la ceasuri de mana Fossil pe CeasuriSTORE.ro

BUCURESTI - 23 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fisiere atasate:

ceasuristore.pdf

CeasuriSTORE.ro iti ofera reduceri speciale de Sarbatori in perioada 23 - 31 decembrie la ceasuri fashion marca Fossil pentru a fi in pas cu moda: pana la 30% discount la ceasuri barbatesti si la ceasuri de dama.

Ceas automatic Fossil

Ceas automatic Fossil

 Daca iti doresti un echilibru perfect intre functionalitate si stil, potrivit unui stil de viata dinamic, alege ceasuri Fossil. 

Radu Nicolescu

Sarbatorile de iarna vin cu promotii la ceasuri Fossil special ca tu sa achizitionezi la un pret cat mai bun un cadou deosebit pentru persoana iubita.

Pe CeasuriSTORE.ro gasesti atat ceasuri barbatesti Fossil cat si ceasuri de dama Fossil cu preturi de la 297.5 lei pana la 1050 lei si cu reduceri de la 5% pana la 35%.

CeasuriSTORE.ro iti ofera transport gratuit la toata gama de ceasuri de mana Fossil cu livrare in maxim 24h la comenzile din Bucuresti. Daca optezi sa vii la sediul nostru iti putem ajusta bratara metalica gratuit. Il faci cadou? Atunci noi iti punem la dispozitie diverse modele de ambalaj cadou si mesaj personalizat de felicitare gratuit. Ai garantie 2 ani la orice ceas de pe www.ceasuristore.ro

Poti cumpara ceasuri Fossil si in rate prin Card Avantaj.

Pe CeasuriSTORE.ro gasesti numai ceasuri noi si originale, in cutie proprie, care sunt insotite de factura, certificat de garantie si manual de utilizare.

O alegere interesanta este si un ceas automatic Fossil.

Fossil s-a dezvoltat rapid incepand cu 1980 promovand un design la ceasuri inspirat din stilul anilor '50 si ‘60. Fossil ceasuri si bijuterii este prezent in peste 150 de tari. Target-ul Fossil este reprezentat din barbati si femei, a caror varsta se situeaza intre 18 si 35 de ani, cu un stil de viata activ si diversificat.

Despre CeasuriSTORE

CeasuriSTORE.ro - magazin online cu ceasuri autentice. Avem o experinta de peste 3 ani in domeniul comercializarii de ceasuri online. Echipa CeasuriSTORE.ro este una tanara si dinamica, gata sa-ti sara in ajutor pentru a alege cadoul potrivit.