Sarbatori cu reduceri speciale la CeasuriSTORE.ro!

BUCURESTI - 24 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dilema obișnuită a perioadei sărbătorilor este, pentru cei mai mulți dintre noi, ce cadou ar trebui să îi cumpărăm persoanei iubite. Dacă sunteți în pană de idei, trebuie să știți că o alegere care nu dă niciodată greș este un ceas potrivit cu stilul și personalitatea destinatarului – elegant, sport sau fashion. Avem pentru dumneavoastră soluția perfectă: la CeasuriSTORE.ro, sezonul Sărbătorilor de iarnă vine cu o mulțime de oferte irezistibile de ceasuri de mână bărbătești și ceasuri de damă!
În exclusivitate, CeasuriSTORE.ro vă oferă peste 50 de modele de ceasuri elvețiene de lux Tissot, la cele mai mici prețuri de pe piața din România! Avem în stoc, cu livrare în maximum 24 de ore în peste 4.500 de localități din întreaga țară, ceasuri de mână 100% originale produse de celebra casă de orologerie Tissot, furnizorul oficial de sisteme de cronometraj pentru campionatul mondial de MotoGP, campionatul mondial de Superbike și campionatul nord-american de curse de mașini NASCAR.
De asemenea, CeasuriSTORE.ro oferă reduceri substanțiale la ceasurile fashion produse de branduri celebre precum Fossil, precum și la o serie de modele Casio, inclusiv la piese din celebra gamă Pro Trek, destinate celor pasionați de aventură. Dacă ceasul achiziționat este un cadou, CeasuriSTORE.ro vă oferă gratuit ambalajul festiv și un mesaj personalizat de felicitare ce va fi inclus în colet.
CeasuriSTORE.ro livrează gratuit comenzile în valoare de peste 200 de lei. Coletele pot fi deschise la livrare, în vreme ce plata se poate face online sau numerar, direct la curier. Produsele pot fi achiziționate și în 12 rate egale fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături CardAvantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank) sau StarBT (Banca Transilvania).
Cei care își doresc ceasul perfect au posibilitatea de a proba modelele de care sunt interesați la showroomul nostru din Sunrise Residence, str. Prelungirea Ghencea, nr. 289-293, scara 6, ap. 1, sector 6, București.

Ceas barbatesc Tissot T0494101103301

Ceas barbatesc Tissot T0494101103301

 Vă așteptăm la CeasuriSTORE.ro cu recomandări pentru ceasuri de lux Tissot, la cel mai bun preț de pe piața din România, dar și cu modele fashion și sport, cu reduceri speciale de Sărbători. 

Radu Nicolescu, CEO, CeasuriSTORE.ro

Un cadou perfect pentru orice ocazie, indiferent de anotimp sau de persoana căreia îi este destinat, este un ceas de mână. CeasuriSTORE.ro vă oferă în exclusivitate peste 50 de modele de ceasuri bărbătești și de damă ale producătorului elvețian de modele de lux Tissot, la cele mai mici prețuri din România!

Casa Tissot produce ceasuri de lux de mai bine de un secol și jumătate. În cei peste 160 de ani ai săi de existență, ceasurile Tissot au fost purtate de celebrități precum Elvis Presley, Grace Kelly, Nelson Mandela sau Angelina Jolie. Parte a grupului Swatch, compania este unul dintre cei mai mari producători de ceasuri de lux din lume, fiind un adevărat brand național pentru industria elvețiană a orologeriei. Compania își vinde ceasurile în peste 16.000 de magazine din circa 150 de țări – printre care se numără, desigur, și CeasuriSTORE.ro. Grupul Swatch are în portofoliu branduri de orologerie de lux precum Breguet, Blancpain, Omega, Glashütte Original, Longines, Rado, Certina și, bineînțeles, Tissot.

Iată în cele ce urmează o serie de recomandări de cadouri pentru persoana iubită, de Sărbători, atât din seria modelelor Tissot, cât și din portofoliile Fossil sau Casio.

O primă recomandare este un model clasic Tissot, PR 100 Quartz Gent Steel T049.410.11.033.01, la care CeasuriSTORE.ro vă oferă o reducere specială. Un model extrem de frumos și de elegant, Quartz Gent Steel este realizat integral din oțel inoxidabil (inclusiv cadranul!), șlefuit în două tonuri (lucios, pe segmentele din centrul brățării metalice, și în rest mat). Este un ceas clasic, cu mecanism cu cuarț și repere în formă de cifre romane, cu fereastra ce indică data amplasată în dreptul orei 3.00. Întregul ansamblu este practic monocrom, cu aceeași nuanță argintie peste tot, cu excepția unui foarte discret contrast cu reperele secundă, inscripția „Tissot 1853” și cadranul cu cifra datei, care sunt negre. Ca la un model de mare clasă, geamul ceasului este realizat din cristal de safir, în vreme ce rezistența la apă este de 100 m, ceea ce înseamnă că acest model poate fi purtat fără grijă la plajă și la înot, inclusiv la piscină, pe timpul iernii.

Ceea ce individualizează acest model este faptul că producătorul a realizat și o pereche, o versiune destinată doamnelor, cu un design și specificații identice, însă cu dimensiuni ceva mai mici: Tissot PR 100 Quartz Lady Steel. Astfel, cele două modele pereche reprezintă o idee perfectă de cadou pentru cuplurile care doresc să se bucure de Sărbători așa cum se cuvine!

O altă propunere de cadou este un model fashion: Fossil CH2913. Acest model cu mecanism de producție japoneză, cu cuarț, are un design ce amintește de modelele preferate de pasionații sporturilor cu motor: secundarul și arătătoarele cronometrului sunt portocalii, oferind un contrast puternic cu cadranul. De fapt, ar fi mai bine zis „cu cadranele”, căci acest model dispune de o funcție cronograf ce măsoară între 0 secunde și 12 ore, cu trei cadrane secundare independente – câte unul pentru secunde, minute și ore.

Cadranul principal, de un alb sidefat, ca și reperele în formă de linii, realizează un contrast plăcut cu chenarul în nuanța bronzului, marcat la rândul său cu repere, iar fereastra ce indică data este plasată între orele 4.00 și 5.00.

De asemenea, ceasul dispune de o serie de trăsături rar întâlnite: are un mecanism încapsulat, care îl protejează mai bine împotriva șocurilor, în timp ce lăcașul bateriei este independent și are propriul capac, din oțel inoxidabil. La fel, ceasul are și un căpăcel dedicat, tot din oțel inoxidabil, pentru eliberarea coroanei.

Al treilea model pe care vi-l recomandăm este unul sport – Casio PRG-S510-1DR, din seria Pro Trek, preferată de pasionații de aventuri în natură. Casio a introdus în gama Pro Trek sistemul său unic la nivel mondial de senzori ce indică nordul magnetic, măsoară temperatura, altitudinea și presiunea atmosferică, sistem preluat de la modelele de vârf din gama Casio G-Shock. Acest Pro Trek arată, în primul rând, fantastic – este complet negru, cu excepția arătătoarelor și reperelor, care sunt albe și fosforescente, dispune de un cadran izolat sub un geam extrem de rezistent de cristal mineral și are o etanșeitate de 100 m (perfect pentru înot și alte sporturi acvatice, cu excepția scufundărilor).

Ceasul mai are, pe deasupra, o serie de caracteristici care îl fac indispensabil celor care doresc să își petreacă vacanțele departe de agitația orașului: în primul rând, are o baterie solară, ce nu necesită încărcare, un cadran atât analogic, cât și digital, dar și busolă, termometru, barometru și altimetru încorporate, grație sistemului Triple Sensor. Trebuie menționat că busola utilizează arătătoarele pentru a indica nordul și dispune de compensare pentru a arăta nordul geografic real, nu pe cel magnetic (corecție a declinării magnetice).

Ceasul rezistă la temperaturi de până la -10 grade Celsius și poate măsura temperaturi exterioare între -10 și 60 de grade. Altimetrul funcționează între cote de la -700 la 10.000 de metri, cu pas de măsurare de 5 m. Desigur, ceasul poate indica ora de pe mai multe fuse orare (29 la număr), are cronometru cu sutimi de secundă, calendar automat, alarme, iluminare automată a cadranului etc.

Despre CeasuriSTORE

CeasuriSTORE.ro, magazin online cu ceasuri 100% autentice, este unul dintre principalii jucători de pe piața retailului online de orologerie din România. Cu o experiență de 5 ani în domeniul comercializării online de ceasuri, compania are un portofoliu larg de produse de orologerie și accesorii, destinate atât publicului tânăr și preocupat de modă, cât și celor cu gusturi clasice. Echipa CeasuriSTORE.ro vă stă la dispoziție pentru consiliere de specialitate în alegerea ceasului potrivit și pentru servicii adiționale furnizate gratuit clienților noștri.