Poze CeBIT Hanovra

 • Cele mai noi produse TOPEX prezentate la CeBIT Hanovra 2008

  Poza: Cele mai noi produse TOPEX prezentate la CeBIT Hanovra 2008

 • SALONUL AUTO HANOVRA 2007

  Poza: SALONUL AUTO HANOVRA 2007

 • ARIES sustine participarea Romaniei la CeBIT 2005, Hanovra

  Poza: ARIES sustine participarea Romaniei la CeBIT 2005, Hanovra

 • Cu o experienta de peste 8 ani pe piata vestica, ADCOS Romania participa la CeBIT Hanovra 2005

  Poza: Cu o experienta de peste 8 ani pe piata vestica, ADCOS Romania participa la CeBIT Hanovra 2005

 • TOPEX prezintă avantajele participării la Cebit Hanovra, în cadrul Seminarului cu tema “CeBIT Hanovra 2007” organizat de Deutsche Messe AG Hannovra în data de 4 octombrie 2006.

  Poza: TOPEX prezintă avantajele participării la Cebit Hanovra, în cadrul Seminarului cu tema “CeBIT Hanovra 2007” organizat de Deutsche Messe AG Hannovra în data de 4 octombrie 2006.

 • Arkeia: noua versiune a Server Backup a fost lansata la CeBIT Hanovra. Un model inovativ de pret a fost introdus pentru afacerile pe servere Linux

  Poza: Arkeia: noua versiune a Server Backup a fost lansata la CeBIT Hanovra. Un model inovativ de pret a fost introdus pentru afacerile pe servere Linux

 • Beia Consult International anunta participarea la CeBIT Hanovra si noutatile prezentate

  Poza: Beia Consult International anunta participarea la CeBIT Hanovra si noutatile prezentate

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul cebit hanovra.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la cebit hanovra. Pozele pe tema cebit hanovra cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cebit hanovra, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cebit hanovra, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cebit hanovra.