Cec certificat (acceptat)

Definitie cec certificat (acceptat)

cecul in care banca confirma pe cecul emis de titular existenta disponibilului in contul curent si asigura beneficiarul de plata cecului la prezentare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec certificat (acceptat)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul cec certificat (acceptat).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la cec certificat (acceptat). Definitiile termenilor despre cec certificat (acceptat) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cec certificat (acceptat), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cec certificat (acceptat).