Cec certificat

Definitie Cec certificat

Titlu de credit utilizat in practica de comert international, denumit astfel datorita faptului ca poarta pe fata semnatura trasului, aceasta avand rolul numai de a certifica existenta acoperirii in fonduri banesti si de a bloca acele fonduri in folosul posesorulu sau, pana la expirarea termenului de prescriptie.Cecul certificat garanteaza posesorului titlului acoperirea baneasca la fel ca un bilet de banca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec certificat? Propune definitie

Poze Cec certificat

 • 175 de persoane certificate

  Poza: 175 de persoane certificate

 • certificare fsc

  Poza: De ce ai nevoie de un certificat FSC?

 • Decernare certificate GLIS - Rompetrol

  Poza: GL Systems Certification – HUB Romania a certificat Rompetrol Moldova

 • Proiecte de vile si pensiuni - Arhitect Gabriel Raicu

  Poza: Proiectare arhitectura: Certificatul de Urbanism

 • Vezi toate pozele despre Cec certificat

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cec certificat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cec certificat. Definitiile termenilor despre Cec certificat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cec certificat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cec certificat.