Cec circulator

Definitie Cec circulator

Sinonim - Cec la ordinCec titlu de credit la ordin, transferabil si platibil la vedere.Prin clauze speciale se poate mentiona ca este platibil numai in cont sau ca este netransferabil, cand se limiteaza circulatia lui.Poate fi prevazut cu o barare speciala sau generala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec circulator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cec circulator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cec circulator. Definitiile termenilor despre Cec circulator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cec circulator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cec circulator.