Cec de calatorie

Definitie Cec de calatorie

Cec utilizat in turismul international. Este unul dintre cele mai cunoscute servicii bancare oferite persoanelor care calatoresc. Cecurile pot fi folosite pentru plata bunurilor sau serviciilor in toate tarile lumii sau pot fi schimbate oricand in numerar.Plata cecului se efectueaza la vedere, ea facandu-se in favoarea primitorului cecului, care este confirmata prin cea de a doua semnatura data de primitor pe cec la incasare, in fata functionarului bancii platitoare. Prima semnatura se da in mod obligatoriu de catre primitor la primirea cecului, in fata functionarului bancii care a vandut cecul de calatorie. In prezent, cele mai multe banci au incheiat acorduri de a emite cecuri cu cele mai mari companii internationale de cecuri de calatorie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec de calatorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cec de calatorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cec de calatorie. Definitiile termenilor despre Cec de calatorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cec de calatorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cec de calatorie.