Cec de dispozitie

Definitie Cec de dispozitie

Cecul emis de titularul unui cont in favoarea organului financiar la care se depune si pe care il prezinta spre creditare la unitatea bancii la care se afla depus in cont depozitul emitentului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec de dispozitie? Propune definitie

Poze Cec de dispozitie

 • Rarox

  Poza: Rarox pune la dispozitie o gama larga de sicrie

 • AVP Security

  Poza: AVP Security pune la dispozitie sistem de alarma wireless

 • Masina de tuns oi de la Super Farm Land

  Poza: Super Farm Land pune la dispozitie masini de tuns oi

 • hidrofor Shop Einstal

  Poza: Shop Einstal pune la dispozitie o gama vasta de hidrofoare

 • Vezi toate pozele despre Cec de dispozitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cec de dispozitie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cec de dispozitie. Definitiile termenilor despre Cec de dispozitie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cec de dispozitie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cec de dispozitie.