Cec fara acoperire

Definitie Cec fara acoperire

Cec pe care banca nu il poate plati la prezentare din cauza lipsei de disponibil in contul emitentului, acesta eliberandu-l desi stia ca nu are mijloace de plata disponibile. Emiterea unui cec fara acoperire constituie infractiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec fara acoperire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cec fara acoperire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cec fara acoperire. Definitiile termenilor despre Cec fara acoperire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cec fara acoperire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cec fara acoperire.