Cec postal

Definitie Cec postal

Titlu de credit la purtator, avand utilizare in practica de comert international, mai ales pentru localitatile unde nu exista sucursale ale bancilor de depozit si pentru care exista acoperire la Administratia Postelor, fiind onorat in baza acestei acoperiri de serviciile bancare ce functioneaza in cadrul birourilor de posta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cec postal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cec postal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cec postal. Definitiile termenilor despre Cec postal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cec postal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cec postal.