Cardul de credit CEC 'trateaza' febra cumparaturilor!

BUCURESTI - 11 decembrie 2006

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Cardul de credit emis de Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) vine in sprijinul celor care doresc sa faca mai multe cumparaturi in perioada sarbatorilor de iarna, prin campania 'Febra cumparaturilor'.

Cardul de credit CEC 'trateaza' febra cumparaturilor!

Cu cardul de credit CEC emis intre 15.11 - 31.12.2006, detinatorii platesc dobanda zero la toate operatiunile efectuate cu cardul (plati la comercianti sau retrageri de numerar), pana la 31.01.2007.

Chiar si dupa aceasta perioada, cardul de credit CEC ramane cel mai bun produs din piata, cu o dobanda de 17,5% pe an. Lansate in urma cu doar sase luni, Casa de Economii si Consemnatiuni a emis pana in prezent aproximativ 25.000 de carduri de credit.

Despre CEC

CEC este o bancă fondată în anul 1864 şi are în prezent un capital social de 149,7 milioane lei noi, active totale de peste 6,2 miliarde lei noi si o reţea de 1.393 unităţi, în mediul urban şi rural. Banca
are ca obiectiv principal în 2006 cresterea cotei de piata prin atragerea de noi clienti, persoane fizice şi juridice, concomitent cu menţinerea clientelei actuale, pregătind în permanenţă noi produse şi servicii în concordanţă cu standardele practicate de celelalte bănci din România.

CEC se află în continuare într-un amplu proces de restructurare, urmând să fie privatizată. A fost complet reorganizată activitatea băncii, atât la nivel central, cât şi în teritoriu, a crescut numărul personalului care lucrează direct cu clienţii, concomitent cu reducerea numărului de salariaţi.

Informaţii detaliate despre produsele şi serviciile CEC se pot găsi şi pe noul site al băncii www.cec.ro
Georgia Radu
Specialist PR
Directia Comunicare CEC
310.25.58

georgia.radu@cec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cec/cardul-de-credit-cec-trateaza-febra-cumparaturilor